Nelaimę provokuojanti mažametė vėl dingo

Kauno policija vėl prašo pagalbos ieškant iš namų pabėgusios septintokės Erikos.

Kaip jau rašėme, ši trylikametė mėgsta kurti graudžias istorijas apie tai, kad buvo išvaryta iš namų ir nežinia, kada valgiusi, taip bandydama įsiprašyti nakvynėn.

Praėjusį kartą, kai ji pabėgo iš namų, mažametė rasta tik po kelių savaičių – vieno Baltijos gatvės daugiabučio laiptinėje, kurioje nakvojo.

Bėglė rasta ir sulaikyta vienos šilainiškės dėka, kuri neliko abejinga policijos prašymui padėti.

Po praėjusių klajonių šią nepilnametę, jai pačiai sutinkant, ketinta apgyvendinti internatinio tipo mokykloje: ji tvirtino bėganti iš namų, nes taip protestuoja prieš mamos sukurtą naują šeimą ir joje gimusį broliuką.

Tačiau minėtuose globos namuose kol kas nėra vietų. Tuo pasinaudodama trylikametė vėl pabėgo.

Lapkričio 22-ąją ji neparėjo iš mokyklos į namus, nors bendramoksliai ir pedagogai, kaip ir bėglės mama, tvirtina, kad nebuvo jokių priežasčių naujam šios mažametės akibrokštui.

Jeigu jums žinoma, kur glaudžiasi ši apie 160 cm ūgio, lieso kūno sudėjimo, tiesių rusvų plaukų mergaitė, nešiojanti pailgos formos akinukus (ji turėtų vilkėti raudoną striukę, kurios rankovės puoštos baltomis juostomis, mūvėti mėlynus gėlėmis išsiuvinėtus džinsus, avėti juodus ilgus batus) prašoma skambinti šiais policijos budėtojų dalių telefonais: 02, 112, 30 38 00 arba bėglės ieškančiai tyrėjai – 36 35 83.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.