„Commercial Vehicle Group” įsigijo bendrovę C.I.E.B.

„Commercial Vehicle Group, Inc.” (Nasdaq VP biržoje: CVGI) šiandien paskelbė įsigijusi visas emituotąsias paprastąsias „C.I.E.B. Kahovec, spol. s r.o.” (toliau – C.I.E.B.) bendrovės akcijas. C.I.E.B. bendrovė, įsikūrusi Čekijos Respublikos Brandys nad Orlici miestelyje, yra automobilių sėdynių gamintoja, savo produkciją orientuojanti į komercinę autobusų ir sunkvežimių rinką.

„Šis įsigijimas išreiškia mūsų nuolatinį siekį tiesti naujus takus pasaulyje ir suteikia CVG bendrovei dar vieną klientų bazę mūsų svarbiausiose tikslinėse rinkose Centrinėje ir Rytų Europoje, – sako „Commercial Vehicle Group” prezidentas ir generalinis direktorius Mervin Dunn. – Pateikdama platų autobusų ir sunkvežimių sėdynių asortimentą, C.I.E.B. bendrovė papildo mūsų siūlomą produkciją ir suteikia mums patogią platformą, ant kurios galime pakylėti pasaulinės plėtros ir išorinių paslaugų valdymo pastangas”.

Bendra piniginė šio sandorio vertė buvo apytikriai 8,8 mln. USD. Nesitikima, kad per likusias 2006 m. savaites C.I.E.B. bendrovės įsigijimas turėtų įtakos CVG akcijos pelningumo santykiui. Bendrosios numatomos C.I.E.B. visų 2006 metų pajamos turėtų siekti apie 9,7 mln. USD. Numatomas visų 2006 metų veiklos pelnas ir nuvertėjimas turėtų sudaryti, atitinkamai, 1,1 mln. USD ir 0,3 mln. USD.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.