„Statoil“ degalinėse jau parduodamas arktinis dyzelinas

Visose „Statoil” degalinėse jau galima įsigyti žiemos sezonui skirto pirmos klasės arktinio dyzelinio kuro su specialiais multifunkciniais priedais „Fortis”.

„Kuro kokybė žiemą ypač aktuali vairuotojams, turintiems automobilius su dyzeliniais varikliais. Nuo šiandien savo klientus galime aprūpinti arktiniu dyzelinu, pritaikytu šaltajam metų sezonui ir su itin kokybiškais „Statoil” priedais dyzelinui „Fortis”,” – teigia „Lietuva Statoil” Rinkodaros departamento direktorė Daiva Jokšienė.

Arktinio pirmos klasės dyzelino reali filtravimo temperatūra siekia 30 laipsnių šalčio, o drumstimosi – 18 laipsnių šalčio. Priedas „Fortis” dyzeliniam kurui suteikia papildomų savybių, kurios gerina automobilio variklio darbą, sumažina dyzelinio kuro putojimą ir palengvina transporto priemonių užvedimą per didelius šalčius.

Dyzelinių automobilių vairuotojams „Statoil” primena, jog vien specialus kuras ženkliai atšalus orams nepadės – žiemos sezonui artėjant reikia tinkamai parengti automobilius ir nepamiršti pakeisti kuro filtrus.

Tarptautinei naftos ir dujų kompanijai „Statoil” priklausanti bendrovė „Lietuva Statoil” yra viena iš Lietuvos mažmeninės prekybos degalais lyderių. Šiuo metu Lietuvoje yra 59 pilno aptarnavimo „Statoil” degalinės, taip pat veikia 6 bendrovės „Lietuva Statoil” valdomos automatinės degalinės „1–2–3”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.