HVB-Bank didina indėlių palūkanas

Bayerische Hypo- und Vereinsbank AG (HVB~Bank) Vilniaus skyrius, UniCredit Grupės narys, atsižvelgdamas į pasikeitimus tarptautinėse finansų rinkose, nuo š.m. lapkričio 29 dienos didina indėlių litais, eurais ir JAV doleriais palūkanas.

„Nuo šiol banko klientai turi galimybę gauti dar didesnes palūkanas už laikomus indėlius. Ypatingai tai aktualu santaupas turintiems JAV doleriais, kurių palūkanos padidintos ženkliausiai”, – teigia HVB~Bank Vilniaus skyriaus generalinis direktorius verslo plėtrai Algimantas Kundrotas.

Už 6 ir 9 mėn. trukmės terminuotus indėlius litais ir eurais nuo šiol HVB~Bank mokės atitinkamai 2,35 ir 2,55 proc. Dar didesnės palūkanos nustatytos už indėlius JAV doleriais – už 6 mėnesių trukmės indėlį banko klientams bus mokamos 3,70 proc., už 9 mėnesių – 3,85 proc. palūkanos.

HVB~Bank ženklą Vilniaus skyrius pradėjo naudoti 2005 m. vasarį, po Vereins- und Westbank AG prijungimo prie Bayerische Hypo- und Vereinsbank AG. 2006 m. rudenį Bayerische Hypo- und Vereinsbank AG (HVB) ir Italijos UniCredit bankams susijungus kuriama bankų grupė, aptarnaujanti per 28 milijonus klientų ir turinti daugiau nei 7000 filialų 21 Europos šalyje, įskaitant ir Lietuvą, kurioje grupę atstovauja HVB~Bank Vilniaus skyrius.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.