Striptizo šokėjoms Klaipėdos publika pasirodė neįkyri

Aštuonios merginos šeštadienio vakarą privertė greičiau plakti daugiau nei šimto vyrų širdis – Klaipėdoje vyko vienas iš moterų striptizo čempionato „Baltic Women-2006” etapų.

Uostamiesčio „Pramogų bankas” šeštadienį priėmė čempionato etapą „Mis publika”, kuriame dalyvavo aštuonios merginos iš Lietuvos, Latvijos, Rusijos, Ukrainos, Kazachstano ir net Filipinų.

„Mis publika” titulą klaipėdiečiai skyrė Rusijos atstovei Oksanai. Ji simpatijas pelnė pasirinkusi netradicinį sprendimą – finaliniame šokyje visos dalyvės ant scenos kvietėsi ir bandė įaudrinti vyrus, o Oksana kvietė moterį, kurių salėje buvo ne tiek ir daug – galima buvo suskaičiuoti ant pirštų. Nors moters Oksanai prisikviesti nepavyko, tačiau už šią iniciatyvą publika jai atsidėkojo triukšmingomis ovacijomis.

„Šis turnyras – tarsi pastaruoju metu labai populiarių vyrų striptizo čempionatų alternatyva. Norime parodyti, kad moterų šokis taip pat gali būti meniškas – čia laimi ne tos, kurios nusimeta daugiausiai drabužių”, – sakė „Pramogų banko” atstovė Laima Domarkienė.

Filipinų šokėja, „Vakarų ekspresui” prisistačiusi vardu Šantė, pasiguodė, kad nesusikalbėjo su kitomis čempionato dalyvėmis – šios nemokėjusios anglų kalbos.

Tačiau mergina pagyrė uostamiesčio publiką. „Kitur žiūrovai įkyresni”, – sakė dabar Olandijoje gyvenanti šokėja.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Renginiai su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.