Kyšio priėmimu įtariamas pareigūnas bandė sprukti automobiliu

2006 m. lapkričio 23 d. apie 10 val. LR STT Šiaulių valdybos pareigūnai bendradarbiaudami su Lietuvos policijos departamento kriminalinės policijos biuro pareigūnais Raseinių rajono teritorijoje sulaikė kyšio priėmimu įtariamą Raseinių rajono policijos komisariato tyrėją R.Š., kuris prieš tai reikalavęs, o vėliau policijos tarnybiniame automobilyje tarnybos metu priėmęs kyšį, siekdamas išvengti sulaikymo, dideliu greičiu spruko nuo pareigūnų. Važiuodamas šiek tiek sulėtino greitį ir per automobilio langą išmetė pinigus, gautus kaip kyšį. Tuo momentu jo vairuojamą automobilį tarnybiniu automobiliu aplenkė LR STT Šiaulių valdybos pareigūnai ir jau buvo grįžę į savo krypties eismo juostą, kai R.Š. didindamas greitį, pabandė priešais jį važiuojantį LR STT Šiaulių valdybos automobilį apvažiuoti pro dešinę pusę kelkraščiu, tačiau jau baigdamas manevrą ir siekdamas grįžti į kelio važiuojamąją asfaltuotą dalį, savo automobiliu kliudė LR STT Šiaulių valdybos tarnybinio automobilio, va
žiuojančio kelio važiuojamąja dalimi, priekinį dešinės pusės sparną bei nuplėšė priekinį bamperį. Po šio susidūrimo R.Š. automobilį sumėtė, jis išvažiavo į priešingą eismo juostą ir nuvažiavęs nuo kelio vertėsi.

Eismo įvykio metu buvo apgadintos abi transporto priemonės, žmonės nenukentėjo. Iškart po to R.Š. buvo sulaikytas. Po sulaikymo apie kelių eismo įvykį buvo informuotas Raseinių rajono policijos komisariatas, kurio pareigūnai atvyko į įvykio vietą ir įformino eismo įvykį. Eismo įvykio kaltininkui R.Š. surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.