Lukoil Baltija apyvarta šiemet išaugo 14 proc. iki 1,237 mlrd. litų

Populiariausią Lietuvoje mažmeninės prekybos naftos produktais tinklą valdanti LUKOIL BALTIJA pranešė, kad bendrovės apyvarta per pirmuosius devynis šių metų mėnesius pasiekė 1,237 mlrd. litų. Tai yra 14 proc. daugiau nei tuo pačiu laikotarpiu pernai, kai ji sudarė 1,083 mlrd. litų. LUKOIL BALTIJA į valstybės biudžetą per šį laikotarpį sumokėjo net 255,7 mln. litų mokesčių.

LUKOIL BALTIJA investicijos per 9 šių metų mėnesius išaugo daugiau kaip 4 kartus, lyginant su tuo pačiu laikotarpiu 2005 metais, ir sudarė 24,98 mln. litų, kai praėjusiais metais jos buvo beveik 5,8 mln. litų.

„Nuolatinį bendrovės LUKOIL BALTIJA augimą lemia stabili degalinių tinklo plėtra ir modernizavimas, bei naujų paslaugų ir produktų vystymas. Todėl ypatingą dėmesį degalinių atnaujinimui ir plėtrai skirsime ir ateityje”, – teigė LUKOIL BALTIJA generalinis direktorius Ivanas Paleičikas.

LUKOIL siekia tapti patogiausiu degalinių tinklu Lietuvoje. Išanalizavus rinką šių metų lapkričio 1 dieną buvo pristatytos naujo tipo nuolaidų kortelės „Lukoil plius”, kurios yra paremtos kaupimo principu. Naudodamiesi kaupiamąją nuolaidų kortele „Lukoil plius” vairuotojai gali pasididinti savo nuolaidą ir už degalų litrą mokėti iki 0,08 Lt, o už plovyklos paslaugas – iki 30 procentų mažiau. Tuo tarpu minimali suteikiama nuolaida siekia 0,05 Lt kiekvienam degalų litrui ir 15 procentų plovyklos paslaugoms.

Šiuo metu bendrovei LUKOIL BALTIJA priklauso didžiausias mažmeninės prekybos naftos produktais tinklas Lietuvoje – iš viso 114 degalinių, kuriose per mėnesį 1,5 mln. kartų apsilanko apie 250 tūkstančių žmonių. Bendrovė LUKOIL valdo 5400 degalinių 17-oje pasaulio valstybių Europoje, Azijoje ir Šiaurės Amerikoje.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.