Renginyje „RyRalio ZIPPED” naktį patekės saulė

Rulers Of The Deep atstovas DJ Julm į Kauno klubą „Exit” (Maironio g. 19, Kaunas) vieninteliam pasirodymui Lietuvoje atvyks lapkričio 24 dieną, šį penktadienį. Pasaulyje gerai žinomas diskžokėjas bei prodiuseris bus pagrindinis radijo stoties „ZIP FM” ir kompanijos „RyRalio” bendro projekto „RyRalio ZIPPED” svečias.

Kaip rašo muzikos kritikai Rulers Of The Deep kompozicijos atrodytų be ypatingų pastangų sujungė „fanko” žaismingumą, „techno” kietumą su geriausiomis „soulfull house” tradicijomis. Dueto kompozicijas ir remiksus išleido tokios žinomos kompanijos kaip „Ovum”, „Defected”, „Sinichi”, „Head Kandi”, „NRK” ir daugelis kitų.

Ornitologas ir kompozitorius

Apie Julm (tikr. Priit Juurmann) yra sakoma, kad jis labai panašus į pamokslininką – kai jis pasirodo šokių aikštelėje ar prie radijo mikrofono, visi nejučia patiki muzikos galia. Iš tikrųjų Julm yra baigęs melioracijos mokslus, o vėliau ir ornitologijos studijas.
Prieš dešimt metų Julm buvo gerai žinomas hip hopo didžėjus, bet pamažu jo muzikinis skonis pradėjo keistis – jis pradėjo groti ir klausyti vis daugiau „acid jazz” ir „house” muzikos. Būdamas jau žinomu radijo laidų vedėju, 1998-aisiais jis kartu su Meri tapo jau legendinių vakarėlių „Vibe” rezidentu ir tuo pačiu prasidėjo nesibaigianti dueto Rulers Of The Deep istorija.

Ericas Morillo dirbo apšvietėju

Po sėkmingų leidybinių projektų, „house” muzikos bastionais tituluojamose įrašų kompanijose, duetas Rulers Of The Deep pradėjo koncertuoti visame pasaulyje – nuo Majamio iki Maskvos, nuo Londono iki Dubajaus. Kai didžėjai grojo Ibizos klube „Pacha”, pats Ericas Morillo jiems talkininkavo… kaip apšvietėjas.

„Šią vasarą teko pasirodyti su Rulers Of The Deep vienoje scenoje paplūdimyje prie Rygos – vienu metu atrodė, kad jis privers naktį patekėti saulę. Julm į savo kūrybą visada įdeda milžinišką muzikinį užtaisą”, – įspūdžiais apie Julm dalijosi vienas iš renginio iniciatorių Lauris Lee.

Įrašinėdami vasarą pasirodžiusį albumą „Next Evolution”, Rulers Of The Deep bendriems darbams pasikvietė Crystal Waters, DragonFly, Marcel, Bryan Chambers ar Capitol A. Remiksus duetui kūrė garsusis švedas Marcus Enochson. Vieną puikaus albumo kūrinį „Every Night and Day” duetas skyrė ir Lietuvoje išleistam house muzikos rinkiniui „RyRalio CAFE”.

Be DJ Julm ir RyRalio DJs, vakarėlyje „RyRalio ZIPPED” dalyvaus ir hip hop laidos „Gatvės lyga” didžėjai Mamania ir Mantini, kuriems bus skirta mažoji klubo „Exit” erdvė. Organizatoriai juokauja, kad gal ir juos vakarėlis suvilios iškeisti hip hopą į šiuolaikišką house, kaip prieš dešimtmetį padarė Julm.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Renginiai su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.