„Ventus” atidarė rekonstruotą patogioje vietoje esančią degalinę Vilniuje

AB „Ventus-Nafta” atsisakė paskutinės automatinės degalinės ir numato aktyviai plėsti degalinių su parduotuvėmis tinklą.

2006 m. lapkričio 21 d. Vilnius. „Ventus” degalinių tinklą valdanti AB „Ventus – Nafta” paskelbė atidariusi visiškai rekonstruotą „Ventus” tinklo degalinę Vilniuje, Ukmergės plente. Tai 3 pilno aptarnavimo „Ventus” degalinė Vilniuje. Naujosios degalinės teritorijoje įrengta erdvi parduotuvė, nauja moderni plovykla ir didelė stovėjimo aikštelė klientams. Anksčiau šioje vietoje veikė automatinė „Ventus” degalinė.

Pasak AB „Ventus – Nafta” generalinio direktoriaus Laimono Lukočiaus, Ukmergės gatvė ir jos prieigos yra viena sparčiausiai besivystančių vietų Vilniuje. Čia statomi ne tik gyvenamieji namai, bet ir komercinės traukos centrai, todėl naujoji degalinė yra klientams patogioje vietoje. „Pertvarkydami Ukmergės gatvėje veikusią automatinę degalinę į pilno aptarnavimo, mes siekėme suteikti savo klientams daugiau patogumo, kad jie galėtų ne tik įsigyti kokybiškų degalų, bet ir nusipirkti būtiniausių prekių visą parą veikiančioje parduotuvėje, užkasti, nusiplauti automobilį,” – sako L. Lukočius.

Naujoje degalinėje įrengta viena moderniausių šalyje automatinė automobilių plovykla – „Istobal M-12+”. Vienos didžiausių pasaulyje plovimo įrangos gamintojos „Istobal” plovykla pasižymi didele plovimo sparta, leisiančia išvengti laukiančių automobilių eilių, patikimu veikimu ir žemu keliamo triukšmo lygiu. Vairuotojų patogumui į korteles priimantį įrenginį plovyklos gamintojas įdiegė lietuvių kalbą. Automobilius galima plauti pasirinkus vieną iš keturių programų: nuo paprasčiausio vasarinio plovimo nenudžiovinant automobilio, iki plovimo, kurio metu automobilis šepečiais įtrinamas specialios sudėties poliravimo vašku.

Pertvarkiusi paskutinę automatinę degalinę, AB „Ventus – Nafta” planuoja aktyviai plėsti valdomą degalinių tinklą Vilniuje ir kituose pagrindiniuose Lietuvos miestuose, taip pat atidaryti degalines prie pagrindinių šalies magistralių. Koncentruodama veiklą intensyvaus eismo vietose, AB „Ventus – Nafta” šių metų vasarą atsisakė 4 degalinių neperspektyviose vietose, įsigijo degalinę Kaune bei atidarė jau antrąją degalinę Kryžkalnyje, Vilnius – Klaipėda magistralės 207-ajame kilometre.

Šiuo metu „Ventus” tinklą sudaro 34 degalinės: 25 valdomos nuosavybės ir 9 – franšizės būdu. Per 10 šių metų mėnesių „Ventus” degalinių tinklas pardavė 26% daugiau litrų degalų nei pernai tuo pačiu laikotarpiu, o parduotuvių pardavimus padidino 31%.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.