TV3 žaidime „Trečioji karta” – Alanas, Aida ir Taja kausis su „Delfinais”!

Šį šeštadienį, lapkričio 25 dieną, 17.40 val. nuotykiniame veiksmo žaidime „Trečioji karta” – dar viena žvaigždžių dvikova. Naujausiomis trečiosios kartos technologijomis ginkluoti stos mėlynieji – „Delfinai” Stano ir Andrius bei jų vadybininkas Vilius prieš baltuosius – dainininkus Tają ir Alaną Chošnau bei jų vadybininkę Aidą.
„Delfinai” komandos kapitono kėdę patikėjo savo vadybininkui, tačiau romantiškasis Alanas jų pavyzdžiu nesekė – jo vadybininkė ir mylimoji Aida kartu su juo bėgo žaidimo maršrutu, o vadovauti iš studijos buvo patikėta Tajai.
Šį kartą komandos buvo išlaipintos priešinguose Vilniaus Antakalnio rajono galuose. Jos turėjo judėti link Petro ir Povilo bažnyčios, kur buvo paslėptas prizas. Didžiąją maršruto dalį žaidėjams reikėjo įveikti visuomeniniu transportu. Tikras iššūkis! Paaiškėjo, kad net važiuoti troleibusu žvaigždėms gali būti rimtas išbandymas: susigaudyti, kaip žymimas troleibuso bilietėlis buvo ne ką lengviau, nei klausinėti bendrakeleivių apie ateivius.
Žaidėjų emocijos virte virė: netrūko nei pykčio, nei džiaugsmo proveržių. Ypač jausmingai kovojo karštakraujė Alano ir Aidos pora.
„Buvo chaosas, Alanas visiškai manęs neklausė, o aš taip nepratus!” – pasibaigus žaidimui juokėsi Aida.
„Kai Aida su Alanu pradėjo vienas kitą geriau jausti, tai jiems ir sekėsi labiau. Alanui svarbiausia buvo dalyvauti, bet mes su Aida norėjome ir laimėti!” – šypsojosi Taja.
„Jaučiausi kaip vaikas! Labai geras jausmas – gyvenime jo labai trūksta”, – prisipažino Alanas.
Mėlynųjų komandai teko gerokai pasinervinti, tarp apterliotų Antakalnio sienų ieškant reikalingų grafitų. „Žmogaus intelektas formuojasi iki 15 metų, o nuo 25 metų jau mažėja…” – juokavo Stano ir pridūrė, kad žaisti buvo ne tik sudėtinga, o ir įdomu. Jam antrino komandos kapitonas Vilius: „Žaisdamas jaučiausi kaip Dano Browno knygos „Da Vinčio kodas” herojus!”
Ar žvaigždės buvo tokios pat sumanios kaip „Da Vinčio kodo” herojai, ar gerai jos išmano cheminių elementų lentelę, kas greičiau įveikė „Trečiosios kartos” maršrutą ir kodėl aprasojo Baltųjų operatoriaus kamera, paaiškės jau šeštadienį.
Šis garsenybių šešetas jau trečiasis „Trečiojoje kartoje”. Praėjusiose laidose „Kastanedos” vyrai su dainininke Daina Bilevičiūte susirungė su seksualiosiomis grupės „69 Danguje” merginomis, o TV3 gelbėtojai su „bavaro” Juozo Liesio šeima.
„Trečioji karta” su Alanu Chošnau, Taja, Aida ir „Delfinais” – šeštadienį 17.40 val. per TV3!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.