Avarijoje sužaloti septyni jaunuoliai

Sekmadienio naktį Pagėgių centre įvykusi avarija tik per plauką nesibaigė daugybe mirčių. Septyni dviem mašinomis važiavę 16-21 metų jaunuoliai atsipirko sužalojimais, o mašinos virto metalo laužu.

Apie 1 val. centrine miesto gatve automobiliu „Volkswagen Golf” važiavęs 18-metis Algimantas S. ties Pagėgių savivaldybės administracijos pastatu suko į kairę. Tuo metu jam į šoną įsirėžė dideliu greičiu golfą bandęs aplenkti automobilis „Opel Vectra”. Pastarąjį vairavo 18-metis Andrius S.

Nuo stipraus smūgio opelis per pusmetrį sulindo į folksvageną. Atšokęs opelis dar galu rėžėsi į tilto atramas, tad metaliniai vamzdžiai kiaurai persmeigė automobilio bagažinę.

Į avarijos vietą atskubėję provincijos Greitosios medicinos pagalbos komandos darbuotojai nesitikėjo didžiulio sužalotojų skaičiaus. Vienai medikei nepavykus padėti septyniems sužalotiesiems asmenims, iš namų buvo iškviesti laisvadienius turėję darbuotojai.

Didelį smūgį patyręs folksvageno vairuotojas Algimantas S., anot įvykio liudytojų, tik atsitiktinumo dėka liko gyvas. Jį smūgio jėga nubloškė į bagažinę. Kartu važiavusi 16-metė raseiniškė dėl įvairių sužalojimų perduota į Tauragės medikų rankas.

Pasak policijos pareigūnų, nuo opelyje sėdėjusių trijų jaunuolių ir dviejų merginų sklido alkoholio kvapas. Vienas vaikinas avarijos metu iškrito ant šaligatvio.

Laimei, penkiems opelio keleiviams taip pat pavyko atsipirkti nesunkiais sužalojimais. Dėl galvos sumušimų, lūžių jaunuoliai nugabenti į Tauragės ligoninę bei gydomi Traumatologijos skyriuje.

Įtariama, kad opelio vairuotojas buvo neblaivus. Paimtas visų avarijos dalyvių kraujas girtumui nustatyti.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , .

1 atsiliepimas į "Avarijoje sužaloti septyni jaunuoliai"

  1. ted

    ginkluoti pusgalviai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.