Baigtas brangių automobilių vagystės tyrimas

Klaipėdos apygardos prokuratūros Antrojo skyriaus prokurorai kartu su Klaipėdos VPK Autotransporto priemonių grobimų tyrimo skyriaus pareigūnais per 2 mėnesius baigė ikiteisminį tyrimą baudžiamojoje byloje dėl didelės vertės svetimo turto vagystės.

Prokurorui surašius kaltinamąjį aktą, byla perduota Klaipėdos apygardos teismui.

Naktį iš rugsėjo 3-osios į 4-ąją Klaipėdoje buvo pavogti du brangūs visureigiai „Honda C-RV”, įsigyti išperkamosios nuomos būdu.

Kaltinamajame akte teigiama, kad per maždaug 3 valandas abu automobilius iš netoliese esančių kiemų (S. Daukanto gatvės 35-ojo ir Šaulių gatvės 45-ojo namo) pagrobė gerai teisėsaugininkams pažįstami, ne kartą teisti piliečiai: Tomas Lukauskas (gim. 1972 m.), Edgaras Danilevičius (gim. 1973 m.) ir Ruslanas Moisejenkovas (gim. 1973 m.).

Nors vagystei įtariamieji rengėsi iš anksto ir ją buvo kruopščiai suplanavusi, jau kitą dieną, rugsėjo 4-ąją, jie policijos pareigūnų buvo sulaikyti, kai atvyko į netoli Dovilų esančią sodybą, kurios garaže ir buvo paslėpę minėtus automobilius.

Beje, du iš automobilių vagystėmis įtariamų asmenų, T. Lukauskas ir R. Moisejenkovas, dar bus teisiami ir kitame – Klaipėdos miesto apylinkės teisme – už teismo sprendimo nevykdymą. Šią bylą irgi baigė Klaipėdos apygardos Antrojo skyriaus prokurorai.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.