„Pranašas“ skelbia meilę

Gyvo garso miuziklo-misterijos „Pranašas” premjerinis turas po Lietuvą tęsiasi – lapkričio 15-ąją, trečiadienį, 19 val. jis bus parodytas Klaipėdoje, Žvejų rūmuose.

Spektakliui muziką sukūrė kompozitorius R.Radzevičius, libretą parašė R.Stankevičius, režisisavo A.Lebeliūnas, scenografija – D.Sodeikos, kostiumai – I.Kažemėkienės.

Atnaujintame miuzikle „gyvai” dainuoja ir vaidina žinomi, žiūrovų pamėgti aktoriai, atlikėjai bei įvairiausių scenos meno sričių profesionalai: muzikinio TV realybės šou dalyviai Donata ir Haroldas, „Ventukų” ansamblio solistas J.Butnorius, aktoriai G.Storpirštis ir O.Ditkovskis, dainininkė A.Smilgevičiūtė, roko grupės „Rebelheart” solistas D.Mickus ir gitaristas D.Urbanavičius, džiazroko atlikėja N.Malūnavičiūtė su fleita bei ansamblio „Camerata Klaipėda” violončelininkas T.Ramančiūnas, taip pat hip hopo pasaulio čempionato dalyviai, modernaus šokio grupės „Studija-M” šokėjai, Kauno dramos teatro bei Kauno pantomimos teatro aktoriai.

Šiame kūrinyje žinomi menininkai žiūrovams pasirodo netikėtuose amplua: aktoriai dainuoja, dainininkai vaidina ir groja… Jų „Pranašas” – įspūdingas muzikinis sceninis reginys.

Miuziklo siužetas pasakoja Merginos istoriją – apie jos jausmus, ieškojimus ir paklydimus, kai išduodamas brangus žmogus. O kai persipina dviejų žmonių jausmai, būna visko – džiaugsmo ir skausmo, vilties ir nerimo, juoko ir farso, galima laukti pačių netikėčiausių siužeto posūkių. Tačiau laiku ir vietoj pasirodo Pranašas… Kai kada pasakyti tinkami žodžiai ir tampa pranašiški, o ištiesta pagalbos ranka pasiklydusiems jausmuose lyg pa-rodo kelią, išeitį, suteikia viltį…

Misterijoje įtaigia poetine forma dar kartą prabylama apie amžiniausią ir aktualiausią temą – meilę, vieniems atnešančią saldžią pilnatvę, kitiems paliekančią neužgyjančius randus, o tretiems – tik plėšrūno sotulį.

Anot kūrėjų, ši istorija publikai gal nepadės išspręsti savo meilės problemų, bet tikrai padės atpažinti jos inspiruojamas, kiekvieno mūsų viduje skambančias melodijas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Renginiai su žyma , .

1 atsiliepimas į "„Pranašas“ skelbia meilę"

  1. ziurove

    buvom, matem. labai grazios dainos. ir kaip Haroldas dainuoja patiko. 😉

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.