„Forum Cinemas” kino teatre filmą žiūrėjo laimingasis 4 milijonasis žiūrovas

Kino demonstravimo ir platinimo įmonė „Forum Cinemas” sulaukė 4 milijonojo kino filmų mėgėjo. Kaip paaiškėjo, laimingasis žiūrovas Žygimantas Vaičiūnas, Kino akademijos narys, trečiadienio vakare kino teatre „Forum Cinemas Akropolis” nusipirko bilietą į vieno populiariausių ir prieštaringiausiai vertinamų filmų „Boratas. Kaip šaunusis Kazachstano žurnalistas Amerikoj patirtį graibstė”.

Laimingajam studentui bus pagamintas ir įteiktas specialus prizas – asmeninė VIP kortelė, su kuria jis į kiekvieną norimą filmą kino teatruose „Coca-Cola Plaza” ir „Forum Cinemas Akropolis” visus metus galės gauti po du nemokamus bilietus.

„Šią akciją kruopščiai planavome iš anksto ir tikėjomės, kad 4 milijonojo žiūrovo sulauksime tik kitą savaitę, o laimingasis bilietas buvo nupirktas jau šios savaitės viduryje – kur kas anksčiau nei planuota. Šiek tiek nerimavom, ar laimingasis nepraslys pro akis, tačiau jis sėkmingai buvo identifikuotas. Džiaugiamės, kad kinas tampa vis populiaresniu laisvalaikio praleidimo būdu, o taip pat tikimės, kad tiek laimingajam žiūrovui, tiek mums skaičius 4, priešingai nei japonams, atneš dar daugiau sėkmės”, – teigė „Forum Cinemas” generalinis direktorius Arūnas Baltrušaitis.

Šis žiūrovų skaičius pradėtas registruoti nuo 2003 m. sausio 1 d. 2003 m. „Forum Cinemas” kino teatruose apsilankė apie 680 tūkst., 2004 m. – 840 tūkst. žiūrovų, pernai – 750 tūkst. žiūrovų. Per šių metų tris ketvirčius „Forum Cinemas” jau pralenkė praėjusių metų rodiklį ir suskaičiavo 836 tūkstančius kino mėgėjų, o ateinančiais metais tikimasi sulaukti 1 mln. 100 tūkst. lankytojų.

Šiais metais iš visų „Forum Cinemas” platintų filmų daugiausia žiūrovų pritraukė „Ledynmetis 2”, „Garfiledas 2”, „Karibų piratai: numirėlio skrynia”, „Ratai” ir „Greiti ir įsiutę: Tokijo lenktynės”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.