„Skype“ mažina skambučių į telefonus Lietuvoje ir Latvijoje kainą

Pasaulinė interneto komunikacijų bendrovė „Skype” paskelbė nuo lapkričio 14 dienos mažinanti skambučių kainas į fiksuoto ir mobiliojo ryšio telefonus Lietuvoje bei Latvijoje. Pigiai skambinti per „Skype” į fiksuoto ir mobiliojo ryšio telefonus visame pasaulyje jos vartotojai gali naudodamiesi papildoma mokama programos funkcija „SkypeOut”.

Minutės kaina Lietuvoje skambinant į fiksuoto ryšio telefonus sumažės beveik per pusę ir sieks 20 centų už minutę arba 0,058 euro (su PVM). Skambučio minutės kaina į mobiliuosius telefonus sumažės 10 procentų ir sieks 60 centų už minutę arba 0,173 euro.

Taip pat sumažės tarifai ir skambučiams į Latvijos fiksuoto ryšio ir mobiliuosius telefonus. Jie bus tokie pat, kaip ir skambinant į lietuviškus numerius – atitinkamai sieks 20 ir 60 centų už minutę. Šie tarifai galios nepriklausomai nuo šalies, iš kurios bus skambinama į lietuviškus ar latviškus fiksuoto ir mobiliojo ryšio numerius. Naudojantis „SkypeOut” netaikomas joks sujungimo ar mėnesinis mokestis.

„Baltijos šalyse „Skype” vystosi labai sparčiai – auga tiek bendras vartotojų skaičius, tiek ir naudojimasis mokamomis programos funkcijomis, tokiomis kaip „SkypeOut”. Mažėjantys skambučių tarifai ir toliau skatins „Skype” populiarumą bei padės mažinti lietuvių, jų draugų ir verslo partnerių sąskaitas už pokalbius”, – teigia „Skype” rinkodaros vadovas Baltijos šalyse Andrus Purde.

Norint skambinti per „SkypeOut”, reikia turėti „Skype” skambinimo minučių, kurių, naudojantis kreditine ar debeto kortele, „PayPal” ir „Moneybookers” mokėjimo sistemomis ar atlikus banko pavedimą, galima įsigyti interneto parduotuvėje skype.com/store. Europos Sąjungoje veikiančioms kompanijoms netaikomas pridėtinės vertės mokestis, todėl skambučių kainos yra mažesnės 15 procentų.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Informacinės technologijos su žyma , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.