Violetos Riaubiškytės koncertas „Su meile” – lapkričio 17-ąją per TV3

Lapkričio 17 dieną, penktadienį, 20.15 val. TV3 eteryje – laidos „Penktadienio muzikos šou” žaviosios vedėjos Violetos Riaubiškytės koncertas – naujojo albumo „Su meile” pristatymas.
„Savo naujausias dainas skiriu visiems, kurie myli, mylisi, kurių jausmai nesulaukia atsako, visiems, kurių gyvenime yra žodis meilė. Tik apie ją ir jai yra naujasis mano albumas, jis brandesnis ir labai lauktas”, – koncertą ir naująjį albumą pristato pati dainininkė.
Viena populiariausių, seksualiausių ir mylimiausių Lietuvos atlikėjų žada – žiūrovai pamatys nepaprastą reginį, tai, ko nesitikėjo.
„Nuo rugpjūčio mėnesio su puikiais šokėjais iš visos Lietuvos pradėjome repetuoti šokius kiekvienai dainai. Dirbome iš širdies ir galiu pasidžiaugti, kad pagaliau įgyvendinau savo svajonę – šoku ir dainuoju gyvai ir žiūrovams galiu dovanoti daug gražių akimirkų”, – sako V. Riaubiškytė.
Žiūrovai galės gėrėtis ne tik įspūdingu dainų ir šokių šou, bet ir vis naujais atlikėjos drabužiais – per koncertą Violeta pakeitė net aštuonias dailias kūno linijas išryškinančias suknias, kurias jai parinko dizaineris Kęstutis Lekeckas. Įspūdingą muzikinį spektaklį, pasak V. Riaubiškytės, režisavo garsiausių renginių Lietuvoje – „Vaikų balsas”, „Lietuvos garbė”, „Išsipildymo akcijos” paramos koncertų ir kitų – režisierė Rasa Micachienė, šiuo metu ruošianti artėjantį „Išsipildymo akcijos 2006” paramos koncertą.
V. Riaubiškytės koncerte TV3 žiūrovai pamatys ir Žilviną Žvagulį, „B’Avariją”, Liną ir Simoną, o savotišku vakaro vedėju tapęs, kolegiškų simpatijų Violetai neslepiantis TV3 laidos „Puikusis šou” vedėjas Vytautas Šapranauskas su grupe „YVA” ne tik sudainuos hitu tapusią dainą „Katyčių dainelė”, o ir konstatuos: „Kaip lakštingala negali nečiulbėti, taip Violeta Riaubiškytė negali nedainuoti”.
Įspūdingas dainos ir šokio šou – Violetos Riaubiškytės naujojo albumo „Su meile” pristatymas – lapkričio 17 dieną, 20.15 val. per TV3!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.