Tautvydui „popso” rėmuose buvo per ankšta

„Kelias į žvaigždes-2” prarado vienintelį Klaipėdos atstovą. Tačiau Tautvydas Kazlauskas, pirmasis pasitraukęs iš šou, trykšta optimizmu ir žada toliau siekti dainininko karjeros.

Tautvydai, kaip jauteisi, kai Groodas tave pasodino ant karštos kėdės, o vėliau išbalsavo ir žiūrovai? Kas buvo skaudžiau?

Kai supratau, kad dėl išlikimo turėsiu kovoti aš, nebuvo taip jau baisu ir bloga. Žinoma, nepasijaučiau ir puikiai. Save nuraminau tuo, kad kas nors vis vien turėjo sėsti į karštą kėdę. Tačiau žiūrovų balsų susilaukiau tikrai ne kelių šimtų, o net kelių tūkstančių ir šis palaikymas man buvo svarbiausias. Skaudžiausia buvo tai, kad man neskyrė NML šanso, kurį galvojau gausiąs. Net likę realybės šou dalyviai stebėjosi tuo.

Ar manai, kad nusipelnei per išlikimo šou sėdėti šalia Simonos?

Tikrai ne! Mane guodžia tai, kad daugelis žmonių sako, jog per patį pirmąjį išlikimo vakarą įvyko superfinalas, o mes su Simona turėjome likti iki galo. Aš pats galvoju, kad muzikiniu aspektu silpniausios yra Solveiga su Marija.

Kodėl Groodas pasodino būtent tave?

Na, jis sakė norėjęs Simonai parinkti lygiavertį varžovą, kad kova būtų sąžininga. Dėl to sutinku. Dar kalbėjo, kad turi konkuruoti du dideli miestai, kas atrodo juokinga, nes Simona iš Šilutės.

O dar vieną versiją išgirdau išgirdau išėjęs į laisvę. Esą Groodas „užpavydėjo” šiltų mano ir Simonos santykių ir pašalino mane kaip konkurentą. Sprendžiant iš šiuo metu pastebimo jų burkavimo, visko gali būti (šypsosi). Įmanoma, jog įvyko ir šioks toks sąmokslas. Mane, kaip gan stiprų priešininką, norėjosi pašalinti iš karto. O po to suartėti su kitu galingu varžovu – Simona.

Ar nesijauti nuskriaustas, kad netekai šanso eiti iki galo?

Apima dvejopi jausmai. Viena vertus, gerai, kad palikau šou. Jau dabar ten prasideda įvairūs užkulisiniai žaidimai. Be to, nesusigadinau savo reputacijos, ką realybės šou padaryti labai lengva.

Svarbiausia, kad mane pamatė tam tikri žmonės, o jei ir ne, stengsiuosi, kad tikrai pastebėtų netrukus. Kitą vertus, apmaudu. Juk didžiulio piniginio prizo reiktų kiekvienam. O ir truputis garbės nepakenktų (juokiasi).

Kokie tavo įspūdžiai po dalyvavimo?

Dalyviams daug bėdų pridaro pilnas šaldytuvas svaigalų. Atsipalaidavus ir šiek tiek išgėrus, prasideda smulkūs kivirčai.

Muzikinėje šou pusėje man nepatiko tai, jog dainuoti savu stiliumi, ką aš ir norėjau daryti, nėra leidžiama. Viskas sustatoma į „popso” rėmus. Man buvo kiek sunkiau tilpti į juos, nes studijavau džiazą. Apskritai turbūt meluočiau, jei teigčiau, jog man patiko parinktos dainos. Ypač jų žodžiai. Jie tiesiog tragiški…

Ką tau suteikė viena savaitė, praleista realybės šou?

Be abejo, jaučiu žvilgsnius, dėmesį. Per tą savaitę aš gavau daug gerų dalykų, bet dabar grįžau į įprastą gyvenimą su mintimi, kad reikės kovoti ir pačiam parodyti, ką galiu, nes kol kas jokių prodiuserių skambučių nesulaukiau. Bet labai tikiuosi…

Ką manai apie favoritus – Groodą ir Baggy B. Kas, tavo manymu, laimės šou?

Baggy B turi savitą stilių ir dėl jo galėtų pasilikti, o Groodas turi nemažai gerbėjų, bet manau, kad daro šiek tiek klaidų. Gal mano gerbėjai pyksta ant jo, gal nesusipratimų kyla dėl jo santykių su Simona, o gal dėl jo paties būdo? Apskritai jis yra tas žmogus, su kuriuo nelabai turiu apie ką kalbėti.

Kol nemačiau šeštadienio koncerto, norėjau, kad nugalėtoju taptų Vilius. Jis puikus muzikantas, gerai grojantis daugeliu instrumentų. Bet dainuodamas gyvai jis šiek tiek „pjovė” pro šalį. Dabar mano nuomonė pasikeitė ir, manau, kad galėtų nugalėti Merūnas, propaguojantis klasikinį dainavimą. Būtų keista, jei jis laimėtų, bet kartu ir šaunu.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.