„Televizijoje svarbu ne tik išvaizda”

Lietuviai anksti gulasi miegoti, todėl naktinės televizijos laidos nėra labai populiarios.

Ne išimtis – ir BTV kanalu rodomas naktinis interaktyvus šou „Bikini rojus”. Šios televizijos savireklamos vadovas Laimis Benys pripažįsta, kad net ir žaviosios laidos vedėjos Hela Uždravytė ir Gerda Karlonaitė, TV studijoje vilkinčios tik seksualiais bikiniais, neprivilioja prie ekranų itin daug žiūrovų.

„Šios laidos reitingai, kaip ir bet kurios kitos naktinės programos, nėra aukšti. Lietuviai, skirtingai nei užsieniečiai, miegoti eina anksti – galbūt taupo elektrą, o gal labai anksti keliasi į darbus”, – kiek ironizuodamas svarstė L. Benys.

Vis dėlto BTV atstovas tvirtino, kad „Bikini rojus” – sėkmingas projektas. Dieninis „Bikini rojaus” variantas „Sėkmės akimirkos”, anot L. Benio, netgi konkuruoja su populiariosiomis muilo operomis.

„Vakarų ekspreso” pašnekovės – 21-erių Hela, televizijos žiūrovams jau pažįstama iš realybės šou „Ideali pora”, ir 24 metų Gerda, žurnalo vyrams FHM išrinkta „FHM kaimynų mergina’05”.

Jau keli mėnesiai žiūrovai Jus mato apsirengusias tik bikiniais. Ar sutikdamos vesti laidą turėjote peržengti kokius nors savo principus?

Hela: Ne, nes aš nieko blogo nedarau. Tai buvo tiesiog puiki galimybė išbandyti savo jėgas naujoje srityje – tapti laidos vedėja.

Gerda: Juk žaidimo metu mes nedarome nieko, kas pažeistų moralės normas. O ir kiekvieno žmogaus normos skiriasi. Be to, ar jūs nesate dėvėjusi bikinio paplūdimyje?

Turėtų būti nelengva visą laiką raginti žiūrovus skambinti?

Hela: Visai nesunku, nes jie turi puikią galimybę laimėti prizus. O aš labai džiaugiuosi kartu su jais.

Gerda: „Bikini rojus” – tai skambučių laida, kuri rodoma vėlyvą vakarą, tad kartas nuo karto tenka žiūrovus paraginti sudalyvauti mūsų žaidime.

Kaip jaučiatės žinodamos, kad daug žiūrovų tokiu vėlyvu metu įsijungia TV tik tam, kad pasižiūrėtų į jūsų grožybes?

Hela: Džiaugiuosi, kad yra tokių žiūrovų, kurie įsijungia BTV kanalą, kad tik pasižiūrėtų į mus.

Gerda: O aš džiaugiuosi, jog kažkam esu labai graži, – šypsosi.

Pagrindiniai laidos žiūrovai – vyrai?

Hela: Apklausos daryti neteko, vyrai ar moterys daugiau žiūri mūsų laidą. Tačiau skambina tikrai dažniau moterys.

Paklausta, ar jau turi širdies draugą, kurio taip ir nerado realybės šou „Ideali pora”, Hela nieko neatsakė – mergina apie savo asmeninį gyvenimą su žurnalistais kalbėti nemėgsta

Daug kas pagalvoja: „Įdomu, ar joms nešalta…”

Hela: Ne, „Bikini rojuje” – labai karšta.

Gerda: Juk mūsų studijoje – 36 laipsniai šilumos!

Kokius matote laidos pranašumus ir trūkumus?

Hela: Pranašumai – tai galimybė kiekvienam laimėti puikius piniginius prizus, na, o trūkumai… Turbūt tai, kad negaliu pati dalyvauti šiame žaidime.

Gerda: Negaliu atsakyti – nemanau, kad būčiau objektyvi.

Dalis žmonių nepasitiki tokiomis loterijomis, nes mano, kad tai būdas išvilioti kuo daugiau pinigų.

Hela: Kiekvienas turi teisę rinktis, kuo tikėti, o kuo ne. Iš tiesų tai šansas praturtinti savo kišenę, tad kodėl gi juo nepasinaudojus. O ar pasiseks… Jūs pati pasakėte, jog tai – loterija. Tad ir palikime tai sėkmei.

Ar turite ir daugiau su televizija susijusių ambicijų?

Hela: Tai norėčiau pasilikti sau, bet galiu pasakyti, kad aš ir toliau norėčiau savo gyvenimą sieti su televizija.

Gerda: Aš – taip pat. Tikiuosi, kad po „Bikini rojaus” sulauksiu pasiūlymų…

Ką mėgstate veikti laisvalaikiu?

Hela: Laisvalaikio turiu daug, tad stengiuosi jį išnaudoti prasmingai.

Gerda: Studijuoju, lankau šokių pamokas, dalyvauju fotosesijose…

Ar jūs – draugės?

Hela: Susipažinome „Bikini rojaus” studijoje. Taip, mes draugės.

Ar tiesa, kad gyvenate kartu?

Hela: Taip, gyvename. Kaip mums sekasi? Kaip ir daugelis Lietuvos žmonių, tvarkomės, gaminame valgį, kartu leidžiame laisvalaikį. Kartais ir atskirai, – šypsosi. – Bet esame ramesnio būdo, niekada nerengiame vakarėlių namuose – verčiau retsykiais nueiname į klubą.

Gerda: Kartu išsinuomavome butą ir draugiškai gyvename.

Gerda, tu buvai išrinkta seksualiausia Lietuvos mergina. Ar tau nebūtų malonesnis, tarkim, protingiausios merginos titulas?

Gerda: Ne aš taip nusprendžiau, jog esu seksualiausia. Taip, pripažįstu, man patinka mano išvaizda, tačiau aš to nesureikšminu. Manau, protas gyvenime yra daug didesnis pranašumas. Bet jei jau mane išrinko seksualiausia, tai šaunu.

Klausimas Helai: ar naudojiesi išvaizda siekdama sau svarbių tikslų? Ar tavęs netrikdo, kad televizijai reikalingi tik gražūs žmonės?

Hela: Savo išvaizda nesinaudoju. Stengiuosi, kaip ir kiekvienas, dirbti, mokytis, tobulėti. O televizijoje svarbu ne tik išvaizda. Tačiau dailiosios lyties atstovėms dažniau nei vyrams tenka pademonstruoti savo gebėjimus ir talentus.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.