Garsusis šunų šeimininkas nuniokojo politiko BMW

Šungaudžiams šautuvu, o policininkams šakėmis grasinęs praeivius užpuldinėjančių šunų globotojas išdaužė prabangaus automobilio langus. Dūžtantys stiklai sužalojo mašinoje sėdėjusį jos savininką – miesto Tarybos narį.

Penktadienį į policiją kreipėsi bendrovės „Specialus autotransportas” vadovas, Klaipėdos miesto Tarybos narys 45 metų Vidas Karolis ir pranešė, kad apie 16.10 val. jo automobilį nuniokojo nepažįstamasis.

V. Karolis sakė sėdėjęs savo automobilyje BMW-745, stovėjusiame ties Vilniaus plento 10 namu, kai prisiartino metaliniu strypu apsiginklavęs vyriškis. Jis strypu apdaužė mašinos kėbulą, išmalė priekinį stiklą, kairės pusės šoninių durelių stiklus.

Stiklų šukės sužalojo V. Karolio ranką. Nukentėjusysis nusiųstas pas teismo medicinos ekspertus.

Bendrovės vadovą išgelbėjo Klaipėdos policijos mokyklos kursantai. Sulaikius užpuoliką ir iš jo atėmus strypą, paaiškėjo, jog tai – uostamiesčio teisėsaugininkams gerai pažįstamas nuolatinės gyvenamosios vietos neturintis Jurgis Gerardas Firantas (gim. 1944 m.).

Vyriškis išvežtas į Klaipėdos psichiatrijos ligoninę. 3-iajame policijos komisariate dėl viešosios tvarkos pažeidimo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Vakar V. Karolis nepanoro žiniasklaidai pasakoti apie įvykį.

Lypkių gatvėje, prie geležinkelio pastatytoje pašiūrėje, gyvenantis J. G. Firantas išgarsėjo po to, kai gyvūnų prieglaudos darbuotojams ir policininkams neleido išvežti savo aštuonių šunų ir pagrasino šakėmis.

Kitą dieną po incidento prie vyriškio šunų aptvaro buvo susirinkęs būrys įvairiausių tarnybų atstovų, tačiau pavyko pagauti tik du šunis. Likę pabėgo.

Įtariama, kad blogai maitinami, dažnai po miestą valkataujantys J. G. Firanto šunys praėjusios savaitės pradžioje apkandžiojo dvi moteris ir keturis vaikus.

Šeštadienį vėl sulaukta naujų pranešimų apie nuo šunų nukentėjusius žmones Lypkiuose. Į Klaipėdos vaikų ligoninę atvežtas ketverių metukų berniukas, kuriam apkandžiota krūtinė ir nugara. Tame pačiame name gyvenančiam 23 metų Laurynui B. šuo apkandžiojo krūtinę, šlaunį ir dilbį.

Anot policijos, vakar gautas dar vienas pranešimas apie nuo šuns nukentėjusį vaiką – mergaitę. Ją sukandžiojo vienas iš J. G. Firanto šunų. Vakar ieškoti šių keturkojų vėl vyko gyvūnų prieglaudos „Nuaras” darbuotojai.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , .

3 atsiliepimai į "Garsusis šunų šeimininkas nuniokojo politiko BMW"

  1. Jolka

    Nu dabar gal jau ilgesniam laikui uždarys tą šunininką į psichūškę?

  2. ruta

    Matyt zmogus zino, koks tu sunu likmas sungaudykloje: jie bus eilute nuvesti i vandens pripilta vonia ir po to bus paleista elektros srove,nuo kurios jie labai skausmingai nugais.Nuostabi Jolkos reakcija. Matyt neteko apie tai girdeti. Kad zmogus nesugeba sunu priziureti, kita kalba.Bet kad daugiau butu tokiu, kurie rupintusi (pilna to zodzio prasme valkataujaciais sunimis, nebutu problemu. O be to, skaitant straipsni,susidaro juokingas ispudis, jog visi Klaipedoje sunu apkandzioti zmones,buvo suzaloti tik to piliecio sunu. Autore, vaikydamasi pigios sensacijos,sudramatino ivyki,bet pamirso, kad skaityti galima ir tarp eiluciu.

  3. Ruta

    Noriu pratesti savo komentara, bet ne apie sunis, o apie sunu globeja (gyvenanti pasiureje). Jis neturi nuolatines gyvenamosios vietos. Gal kas nors veda statistika apie zmones, neturincius nuolatines gyvenamosios vietos,butu idomu zinoti, kiek Lietuvoje benamiu, badaujanciu, nesugebanciu praamisti is varganos pensijos pilieciu. Ir ka gi daro valstybe, kad padetis pageretu. Nejaugi vienintele iseitis – visus benamius (taip sakant valkataujancius)uzdaryti i psichiatrine. Visu neuzdarysi.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.