MTG grupė rytų Europoje pradės transliuoti naują sporto kanalą

Tarptautinė transliuotojų grupė Modern Times Group (MTG) praneša, kad Centrinėje ir Rytų Europoje bus pradėtas transliuoti aštuntasis mokamas skaitmeninės palydovinės televizijos VIASAT kanalas „Viasat Sport”. Šis naujasis sporto kanalas kuriamas bendradarbiaujant su North American Sports Network (NASN). „Viasat Sport” kanalas nuo lapkričio mėnesio 1 dienos bus pradėtas rodyti Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Rusijoje, Baltarusijoje, Moldovoje, Gruzijoje ir Kazachstane. Lietuvoje jį matys VIASAT „Auksinio paketo” klientai, o kitose šalyse ir dalis kabelinių televizijų klientų.
„Šio kanalo transliavimas reiškia, kad Rytų Europos žiūrovus pasieks geriausia informacija ir populiariausios sporto laidos iš viso pasaulio. NASN yra didžiausias Šiaurės Amerikos sporto laidų transliuotojas Europoje. Džiaugiamės, kad bendromis jėgomis kursime ir plėtosime naują VIASAT sporto laidų kanalą ir pradžiuginsime sporto gerbėjus minėtame regione, – sako MTG prezidentas Hansas-Holgeris Albrechtas. – Mokamos palydovinės televizijos abonentų Centrinėje ir Rytų Europoje sparčiai gausėja. Per trejus su puse metų šiame regione abonentų skaičius išaugo nuo 0 iki 16 mln. Džiaugiamės savo klientams galėdami pasiūlyti dar vieną naują, įdomų kanalą.”
Viasat Broadcasting ir NASN – pirmieji transliuotojai, siūlantys žiūrovams pasižiūrėti tokius svarbius JAV sporto renginius kaip Nacionalinė ledo ritulio lyga (NHL), Didžioji beisbolo lyga (MLB), JAV koledžų krepšinio ir futbolo komandų, Stenlio taurės rungtynės. Naujasis VIASAT kanalas NASN ir kitų transliuotojų sporto laidas rodys 24 val. per parą. Kasmet NASN savo žiūrovams parodo daugiau negu 800 tiesioginių sporto rungtynių transliacijų.

„Manome, kad VIASAT – idealus NASN partneris. Su mūsų turiniu ir VIASAT patirtimi rinkos bei distribucijos srityse naujajam kanalui suteiksime puikiausią platformą. Šiuose naujuose regionuose jis galės įsitvirtinti kaip pagrindinis ir pats geriausias sporto laidų transliuotojas, – sėkme neabejoja NASN steigėjas ir vadovas Amory B. Schwartzas. – NASN tai labai svarbus įvykis, turintis reikšmės jos plėtrai Europoje.”

Lietuvos ledo ritulio gerbėjams turėtų būti itin įdomios „Viasat Sport” kanalu planuojamos rodyti NHL lygoje žaidžiančių Niujorko „Rangers” ir Vašingtono „Capitals” komandų rungtynės, kuriose žaidžia Darius Kasparaitis ir Dainius Zubrus.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.