Garsioji vagilė – vėl areštinėje

Devynis kartus už vagystes teista uostamiesčio gyventoja neatsispyrė pomėgiui kažką nugvelbti ir vėl pateko į areštinę.

Užvakar, apie 19.45 val., į policiją paskambino prekybos centre BIG esančios parduotuvės „Sarma” vadovė ir pranešė, jog sulaikyta 25 metų Naikupės gatvės gyventoja Viktorija Raudonytė, bandžiusi pavogti 561 lito vertės kosmetikos.

V. Raudonytė yra nuolatinė teisėsaugininkų klientė. Policijos komisariatuose už vagystes ji yra pabuvojusi net 89 kartus, 11 iš jų – dėl stambaus masto vagysčių.

Vien Klaipėdos policininkams V. Raudonytė buvo įkliuvusi daugybę kartų. Paskutinį kartą dėl stambesnės vagystės ji apklausta 4-ajame policijos komisariate.

Paskutinis įrašas moters dosjė byloja, kad rugsėjo 21-ąją ji apklausta Kretingos policijos komisariate dėl smulkios vagystės.

Vagilei dažniausiai pasiseka atsipirkti švelniomis bausmėmis, nes policininkų ir teisėjų širdis ji graudina pasakodama esanti daugiavaikė motina. Iš tiesų trys dvejų, trejų ir penkerių metų sūnūs auga vaikų namuose.

Paskutinį kartą už vagystes V. Raudonytei buvo skirta 30 parų arešto.

Ši moteris gerai žino baudžiamąjį kodeksą, tad stengiasi vogti prekes, kurių kaina neviršija 125 litų (vieno MGL), mat tada baudžiama tik administracine tvarka.

Anot pareigūnų, ji vogti eina lyg į darbą, tad Klaipėdoje jau beveik nėra parduotuvės, kur moteris nebūtų pasižymėjusi. V. Raudonytę yra gerai įsidėmėję tiek apsaugininkai, tiek prekybininkai, tad ji keičia išvaizdą.

Sausį iš Panevėžio moterų kalėjimo grįžusiai vagilei Klaipėdos miesto savivaldybė skyrė butą su bendra virtuve. Vaiko teisių apsaugos tarnybai moteris su sugyventiniu žadėjo pasiimti auginti savo vaikus ir ieškotis darbo.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.