Garsi verslininkė atsikrato nekilnojamojo turto

Gerai žinoma verslininkė ir prabangaus viešbučio „Romantic” savininkė Dalia Kuklierienė pardavinėja turtą. PB žiniomis, jau parduota verslininkei priklausiusi kavinė-picerija „Nemunas”, ieškomi pirkėjai alaus smuklei „Čičinskas”. Be to, verslininkė atsisakė nuomotis 4 arų žemės sklypą Laisvės aikštėje, kur nesėkmingai plėtojo kavinių verslą. Neatmetama, kad nekilnojamojo turto pardavimai gali būti susiję su nesėkme versle – patirtais finansiniais nuostoliais. Beje, PB jau rašė, kad verslininkė ketina palikti Lietuvą ir išvykti gyventi į Italiją.

Jau kelerius metus neveikianti lauko kavinė Laisvės aikštėje, šalia picerijos „Kakadu”, vakar pradėta griauti. Miesto centre buvusi lauko kavinė priklausė garsiai verslininkei, „Kelio restoranų” bendrovės savininkei Daliai Kuklierienei. Medinę dviejų aukštų kavinę moteris pastatė iš SEB Vilniaus bankas pernuomotame keturių arų sklype.

Panevėžio miesto žemėtvarkos skyriaus vedėjas Gintautas Bagočiūnas vakar dienraščiui patvirtino, kad 4 arų dydžio valstybinės žemės sklypą nuomoja SEB Vilniaus bankas. „Bankas žemę yra išsinuomavęs 90 metų laikotarpiui. Jie turi teisę išnuomoti žemę kitiems asmenims. Nuomos mokestį SEB Vilniaus bankas moka Savivaldybei”, – aiškino valdininkas.

G.Bagočiūnas negalėjo atsakyti, koks buvo nustatytas žemės ploto nuomos mokestis subnuomininkui bendrovei „Kelio restoranai”. Anot jo, tai konfidenciali informacija.

Pardavė kavinę-piceriją

Beje, jau nebe pirmą mėnesį nebeveikia kavinė-picerija „Nemunas”. Ant kavinės durų pakabinta informacija, kad kavinė atsidarys lapkričio mėnesio pradžioje. Kavinę iš verslininkės D.Kuklierienės lizingo būdu nusipirko panevėžietis Jurijus Grafmanas. Verslininkas šią informaciją PB patvirtino ir teigė, kad kavinę tikrai nusipirkęs ir jau išnuomavęs. „Kam išnuomota, nesakysiu, bet galiu patvirtinti, kad šiose patalpose bus maitinimo įstaiga”, – teigė J.Grafmanas.

Kalbėti atsisakė

Neoficialiomis PB žiniomis, D.Kuklierienė jau surado pirkėjus ir „Čičinsko” alaus smuklei.

Vakar, pabandžius telefonu pakalbinti garsiąją verslininkę D.Kuklierienę ir sužinoti, ar tiesa, kad ji pardavinėja nekilnojamąjį turtą, moteris tepasakė apie įmonės veiklą su žurnalistai nekalbėsianti ir numetė telefono ragelį.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , , , , , , , , , , .

3 atsiliepimai į "Garsi verslininkė atsikrato nekilnojamojo turto"

  1. lamma

    Paprastam zmogui tas straipsnis neidomus visai , gal Verslo ziniose rasykit , man tikrai p………..

  2. aga

    O, didziausias Panevezio vagis bega is Lietuvos? Nepasistatysi is vargsu zmoniu uzdirbtu pinigu laimes svetur, oi nepasistatysi…

  3. nu nu

    Gerai liaudyje sakoma: nekask kitam duobes-pats ikrisi… Tai Dalia ka tik savo konkurentus i beda sodino pranesinedama visoms tarnyboms apie neva konkurentu padarytus nusikaltimus: ir higienistams ir mokesciu inspekcijai… o va dabar paciai padai svyla… geda peleda…

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.