Iš „Kelio į žvaigždes2” iškritęs Tautvydas: „Tikrai ne aš pirmasis turėjau palikti šou”

Šeštadienį vykusį realybės šou „Kelias į žvaigždes 2”, nepaisant gerbėjų pastangų, paliko Tautvydas.

– Kaip jautiesi pats pirmasis palikęs realybės šou „Kelias į žvaigždes”?

– Manau, kad iškristi po savaitės yra kur kas geriau nei likus savaitei iki projekto pabaigos. Dabar nebuvau dar tiek įsivažiavęs, pati pradžia.. Gal dar iš viso nesuprantu, kas įvyko. Tiesa, nemanau, kad aš turėjau iškristi. Nors, jei žiūrovai nusprendė, kad Simona geresnė, tai ne man dabar apie tai svarstyti. Manau, kad jiems buvo sunku apsispręsti, nes teko pasirinkti iš dviejų stiprių dainininkų. Pirmasis palikti šou tikrai turėjau ne aš.

– O kas šou turėjo palikti pirmas?

– Marija, jei vadovautis, kas sulaukia mažiausiai žiūrovų simpatijų arba Solveiga, kuri, mano nuomone, turi mažiausiai muzikinių gabumų iš visų dvylikos.

– Kodėl Grūdas prie „karštojo mikrofono” dainuoti pasiuntė būtent tave?

– Jis sakė, kad mes su Simona esame vienas kito verti varžovai – vadinasi, jis laikė mane stipriu konkurentu. Taip, mes abu scenoje buvome pakankamai stiprūs. Aš didžiuojuosi, kad pralaimėjau jai, o ne kam kitam. Dar Grūdas sakė, kad pasirinko mane, nes atsižvelgė į tai, kas dėjo mažiausiai pastangų ir darbo. Bet tada jis tikrai pasirinko ne tą žmogų. Kaip jis per tas kelias dienas galėjo įvertinti, kiek kas dirbo?

– Ar realybės šou radai tai, ko tikėjaisi?

– Aš džiaugiuosi šia savaite, sužinojau, pabandžiau ir pamačiau daug naujų dalykų. Didžiausias pliusas – pamokos pas garsų operos solistą V. Juozapaitį. Be to, prieš ateidamas aš sunkiai įsivaizdavau, kaip išbūsiu uždaroje erdvėje. Bet man puikiai pavyko. Tiesa, kai kurie dalykai mane nustebino. Matosi, kad čia žaidimas vyksta nuo pat pradžių. Manau, kad bandoma pašalinti stiprius konkurentus. Dėl to pirmiausia minusai buvo sudėti Simonai, o Grūdas bandė atsikratyti manimi.

– Kaip manai, kas labiausiai vertas „Kelio į žvaigždes” nugalėtojo vardo?

– Vilius arba Merūnas. Vilius puikiai valdo instrumentus ir turi puikų balsą, o Merūnas.. Manau, kad būtų puiku, kad šou laimėtų žmogus su operiniu balsu. Nors turbūt laimės Simona. Gražiai pasišypsos – ir laimės. Jos dainos nuostabios, bet ne veltui ji pirma surinko kolegų minusus..

– Kokie dabar tavo planai?

– Aš nepasiduosiu. Toliau sieksiu to, kas man svarbiausia- muzikinės karjeros. Galvojau, kad realybės šou padės man tuo, kad būsiu pastebėtas. Dabar reikės ieškoti kitų būdų.. Jei visai nemokėčiau dainuoti ar nesugebėčiau kažko, kas reikalinga scenai- suprasčiau, kad iškritau pelnytai. Sakydamas, kad iškritau nepelnytai, aš save guosčiau, bet iš dalies tai tiesa. Po šios savaitės įsitikinau, kad tikrai galiu dainuoti. Ir dainuosiu. Tik dar nežinau, į kurias duris belsiuos.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , .

1 atsiliepimas į "Iš „Kelio į žvaigždes2” iškritęs Tautvydas: „Tikrai ne aš pirmasis turėjau palikti šou”"

  1. kilu

    gaila gaila gaila man taip patiko tautvydas o j5 i6met4 pirm1 bet a6 nenusigastu nes likus ka6kiek savaičių iki žaidimo pabaigos jį sugražins kaip ramintą ar ne gerbejos neliūdėkite

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.