Giedrė Talmantienė: penktadienis trylikta – gera diena!

Lėktuvo bilietai į Romą, speciali eilėraščių knyga ir naujas mobilusis telefonas žinutėms apie meilę… Taip šiandien prasidėjo penktadienio, spalio 13-osios rytas vienai LNK laidos „Nuo…iki…” autorių Giedrei Talmantienei.

Net ir tokia velniška diena gali būti gera, jei tai – tavo gimtadienis. Atsibudusi savo 34-ojo gimtadienio rytą, Giedrės laukė vyro Ramojaus ir dukros Unės staigmenos.

Penkerių metų Unė mamai gimtadienio proga išleido savo eilėraščių knygą, kurią pavadino „Eilėraščiai nuo Unės”. „Tai – dešimties eilėraščių rinktinė apie gyvenimą, – šypsojosi Giedrė. – Keliolikos puslapių knygutė iliustruota pačios autorės piešiniais”.

Bilietai į Romą taip pat buvo didelė staigmena, nors Giedrės vyras ir buvo užsiminęs, kad žmonos laukia paslaptinga kelionė. O užsiminė todėl, kad žmona žurnalistė tą savaitgalį nesuplanuotų kokio nors reportažo savo laidai. Giedrė dievina Romą, bet niekada šiame mieste neviešėjo su vyru. „Romoje buvau tada, kai Lietuvoje dar niekas nevirė skanios kavos, o tai buvo taip seniai – už ją dar mokėjau liromis…”

Po tokių dovanų neverta klausti, ar Giedrė – prietaringa ir tiki, kad penktadienis trylikta neša nelaimę. „Niekas nebaisu, jei esi gimusi tryliktąją ir būtent penktadienį..”, – kvatojasi „Nuo…iki…” autorė.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.