Simona pirmoji užsitraukė kolegų nemalonę

Pirmasis pliusų minusų vakaras „Kelyje į žvaigždes2” buvo nesėkmingas simpatiškajai Simonai. Viena talentingiausių projekto dalyvių ir vienintelė, komisijos sprendimu į šou patekusi po pirmojo atrankos turo, ji suriko penkis kolegų minusus ir tapo pirmąją kandidate palikti realybės šou.

„Dvidešimt metų laukiau didžiosios scenos”‘- graudenosi mergina, suprasdama, kad po šeštadienio finalo jos svajonės dainuoti didžiulei auditorijai gali ir neišsipildyti.

21 metų filologijos studentę, sužavėjusią atrankos komisiją romantiškomis savo kūrybos dainomis, kolegų sprendimas šokiravo. „Jaučiuosi kaip sapne”,- išgirdusi balsavimo rezultatus sakė ji.

Labiausiai Simoną nuliūdino kolegų paaiškinimai, kad minusus jai skyrė ne dėl jos muzikinių sugebėjimų. „Minusas už tai, kad mane ignoruoji”,- aiškino Solveiga. „Už tai, kad kartais atrodai pikta”,- antrino Ugnė. „Tikrai esi talentinga, tačiau man su tavim sunkiausia bendrauti”,- dar vieną minusą skyrė Marija, kuri vėliau bandė paguosti Simoną, kad jos talentas tikrai įtikins žiūrovus palaikyti ją finalo metu.

„Už superinius gabumus ir rūpestį”,- vienintelis iš visų Simonai pliusą skyrė Grūdas. Būtent jis sulaukė daugiausiai kolegų palaikymo taškų ir turės nuspręsti, kuris dalyvis susirungs su Simona šeštadienio finalo metu.

Kurį dalyvį Grūdas paskirs dainuoti prie antrojo „karštojo mikrofono” – žiūrėkite ketvirtadienį 21 val. per LNK.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.