Grupės „Legato“ narį į tėvynę grąžino meilė muzikai

Sparčiai populiarėjančios hip-hop‘o muzikos stiliaus grupė „Legato” nepaliauja stebinti savo gerbėjų.

Šią savaitę radijo stotyje „Radiocentras” į Lietuvos TOP 20 buvo pasiūlytas antrasis jų singlas „Po viena saule” iš debiutinio grupės albumo tuo pačiu pavadinimu.

Klausytojų nuomone – tai bene geriausias „Legato” kūrinys, kuriame skamba visiems gerai žinomos džiazo atlikėjos Julijos Jačėnaitės balsas.

Pradėjusi skambėti daina – ne vienintelė džiugi naujiena hip-hop‘o fanams. Prieš keletą mėnesių pasklidusi žinia, jog vienas dueto narių Deiwūzas išvyko metams į Airiją, privertė sunerimti „Legato” gerbėjus.
Gandus apie galimą grupės išsiskirimą paaštrino kito grupės nario Ygos bendra veikla su Pushu (G&G) – jie ruošia koncertinę programą, susidedančią iš Pusho ir „Legato” kūrinių.

Tačiau meilė hip-hop‘ui privertė pakeisti Deiwūzo planus ir šį trečiadienį grįžti į Lietuvą. Pasiteiravus, kodėl neliko svetur ilgiau, muzikantas neslėpė pasiilgęs tėvynės ir muzikos: „Gal ir gerai toj Airijoj lietuviams, bet ši šalis ne man. Tiesiog norėjau atitrūkt nuo darbų ir pailsėt, išmėginti kitą veiklą, bet po keleto mėnesių supratau, jog geriausiai jaučiuosi Lietuvoj”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kultūra su žyma .

3 atsiliepimai į "Grupės „Legato“ narį į tėvynę grąžino meilė muzikai"

  1. Deiwūzo puseserė rimtai!

    norit tikėkit norit netikėkit Deiwūzas mano pusbrolis ir yra labai fainas MERGOS JIS TUR MERGINA 😉 man patinka deivio ygos ir kažkokios merginos daina varpetas faina!

  2. Deiwūzo puseserė rimtai!

    😳

  3. r...

    atsiprašau kad parašiau nesamonių… kartais man užein 😀

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.