Mažametė vėl vaikšto peilio ašmenimis

Baimindamiesi, kad vienas kartas gali nemeluoti, policijos pareigūnai vėl prašo visuomenės pagalbos, ieškant iš savo namų Vilijampolėje pabėgusios septintokės Erikos. Vasarą, padedant visuomenei, trylikametė rasta tą pačią dieną, kai žiniasklaidoje pasirodė pranešimai apie jos pabėgimą.

Tada buvo jau antras kartas, kai ši mažametė, tokiu būdu protestuojanti prieš mamos sukurtą naują šeimą ir joje atsiradusį broliuką, pabėgo iš namų. Tačiau policija tada pirmą kartą prašė visuomenės pagalbos. Apie bėglę, besisupančią Šilainiuose ant sūpuoklių, tada pranešė pro langą ją pamatęs ir pagal žiniasklaidos pranešimus atpažinęs asmuo.

Pareigūnų teigimu, praėjęs ketvirtadienis buvo jau ketvirtas kartas per pastaruosius kelis mėnesius, kai Erika vėl negrįžo į namus. Išėjo rytą neva į mokyklą, tačiau nepasirodė nei joje, nei vakare namuose.

Pagal tai, ką pavyko išsiaiškinti ankstesnių pabėgimų atvejais, ir šį kartą manoma, kad dingusioji laikosi tos pačios taktikos: bando sugraudinti žmones, kad yra išvaryta iš namų, nežinia, kada valgiusi ir pan., tokiu būdu įsiprašydama nakvynei. Jeigu tai nepavyksta, bėglė miega laiptinėse.

Ketvirtadienį ją matė Šilainiuose, kur ankstesnių pabėgimų atvejais trylikametė mėgo klaidžioti labiausiai. Tačiau penktadienį bėglė jau pastebėta ties Vilijampole.

Baiminamasi, kad vieną kartą trylikametė gali įsiprašyti pas blogų kėslų turinčius žmones.

Mačiusius šią apie 155 cm ūgio, lieso kūno sudėjimo, tiesių rusvų plaukų mergaitę arba žinančius, kur ji galėtų glaustis, ar turinčius kitos pareigūnams vertingos informacijos, prašoma skambinti šiais policijos budėtojų dalių telefonais: 02, 112 arba 30 38 00 (bet kuriuo paros metu). Jūsų pranešimų darbo valandomis telefonu 36 35 83 laukia ir tyrėja.

Mažametė pabėgo iš namų, vilkėdama pilką švarkelį, salotinės spalvos marškinėlius, mūvėdama mėlynas kelnes bei avėdama rudus batelius.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.