Paauglė iškrito pro trečiojo aukšto langą

Kauno teisėsaugininkai vakar jau trečią dieną aiškinosi, kokiomis aplinkybėmis naktį iš šeštadienio į sekmadienį P.Lukšio gatvės viename iš daugiabučių įvyko kraupi nelaimė. Tąnakt prie namo ant grindinio buvo rasta pro trečiojo aukšto virtuvės langą iškritusi šešiolikmetė mergina, dėl kurios gyvybės tebekovoja Kauno medicinos universiteto klinikų (KMUK) medikai. Pareigūnai išsiaiškino, kad tokia klaiki atomazga vainikavo viename iš butų vykusį jaunuolių vakarėlį.

Pranešimą apie pastebėtą ant grindinio šalia daugiabučio gulinčią merginą Kauno teisėsaugininkai gavo šeštadienį apie 3.20 val. Jau po kelių akimirkų įvykio vietoje dirbo policijos pareigūnai, o jiems iš paskos atskubėjo ir greitosios pagalbos medikai. Beje, pastarieji kiek užtruko ieškodami nelaimės vietos, mat skambinusieji nesugebėjo rišliai ir tiksliai nurodyti savo adreso.

Laimė, medikai nepavėlavo – dar pavyko užčiuopti nukentėjusiosios pulsą. Patyrusi sunkią galvos traumą ir ištikta komos paauglė tuoj pat buvo pristatyta į KMUK ir nedelsiant operuota Neurochirurgijos reanimacijos skyriuje.

Gydymo įstaigos darbuotojai tikino negalintys teikti informacijos apie pacientės sveikatos būklę, todėl vakar jie netgi nepatvirtino, ar paauglė gyva, tačiau Kauno policija negavo iš medikų pranešimo apie blogiausią įvykio baigtį, todėl tikimasi, jog merginos sveikatos būklė stabili.

Įvykio vietoje dirbę teisėsaugininkai netruko išsiaiškinti, kad sunkiai sužeista mergina tą naktį praleido viename P.Lukšio gatvės daugiabutyje, trečio aukšto bute. Užėjus į vidų, tapo akivaizdu, kad pastaroji nelaimė – triukšmingo jaunuolių vakarėlio pasekmė, nes visur mėtėsi tušti ir iki galo neišgerti alaus bei stipresnių alkoholinių gėrimų buteliai, o ant grindų mėtėsi prezervatyvai. Dviejuose kambariuose itin kietai miegojo dvi įsimylėjėlių porelės, kurias pareigūnams anaiptol ne iš karto pavyko pažadinti.

Dar du visiškai girti jaunuoliai vos apversdami liežuvius mėgino įtikinti, kad nelaimės metu jiedu buvo viename kambarių ir žiūrėjo televizorių, todėl apie įvykį nieko nežino. Tačiau pareigūnai, patikrinę girtų vaikinų nurodytą kambarį, ten surado miegančią porą ir ant stalo stovintį kompiuterio monitorių, tačiau televizoriaus nebuvo matyti, o ir kompiuteris nerodė jokių ženklų, liudijančių apie tik ką žiūrėtą filmą ar panašiai. Mažai tikėtina, jog įsimylėjėliai priimtų į savo kompaniją kitus du įkaušusius vakarėlio dalyvius. Dar viena iškalbinga detalė: nukentėjusioji šešiolikmetė iškrito ne pro balkoną, bet pro virtuvės langą. Tokiomis aplinkybėmis kur kas sunkiau įsivaizduoti, kad nelaimė būtų įvykusi netyčia.

Dėl pastarojo incidento Žaliakalnio policijos komisariato pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl sunkaus sveikatos sutrikdymo. Teisėsaugininkai daugiau incidento detalių nekomentuoja, teigdami, esą tai gali sutrukdyti sėkmingai išsiaiškinti tikslias kraupaus įvykio aplinkybes.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.