Po tragiško eismo įvykio – virtinė avarijų

Šeštadienio vakarą kelyje „Via Baltica”, netoli Lietuvos žemės ūkio universiteto miestelio, susidūrus dviem lengviesiems automobiliams vienas žmogus žuvo, dar trys buvo sužaloti. Netrukus intensyvaus eismo kelyje užregistruoti dar trys eismo įvykiai, kai į avariją užsižiopsoję vairuotojai patys nesugebėjo suvaldyti savo transporto priemonių.

Užvakar, apie 18.30 val., Kauno link važiavęs automobilis „Renault”, leisdamasis žemyn iki tilto per Nemuną, kliudė ta pačia kryptimi riedėjusį „Audi 80”. Po susidūrimo abi mašinos tapo nevaldomos ir ėmė suktis. Smūgio banga „Renault” nubloškė nuo kelio, automobilis kelis kartus vertėsi ir ant stogo įsirėžė į pakelės šlaitą.

Išdužus priekiniam stiklui, iškrito „Renault” keleivis ir šio automobilio savininkas, kuris žuvo vietoje. Mašiną vairavęs jo sūnus buvo išvežtas į ligoninę ir paguldytas į reanimacijos skyrių. Dėl vyriškio gyvybės tebekovoja medikai.

Į ligoninę buvo išvežti ir dar du „Renault” keleiviai – 6-metis berniukas ir jo mama. Jie atsipirko nesunkiais sužalojimais ir po medikų apžiūros buvo išleisti gydytis į namus.

Vienas „Audi 80” važiavęs vyras rimtų sužalojimų taip pat išvengė.

Kol įvykio vietoje dirbo medikai bei policija, gana intensyvaus eismo kelio ruože įvyko dar kelios avarijos. Nors Kauno rajono pareigūnai suskubo reguliuoti eismą neapšviestame kelyje, tačiau jų ženklai buvo suprantami ne visiems.

Miesto link važiavęs vilkiko iš Estijos vairuotojas nesuprato pareigūnų ženklų ir atsitrenkė į ta pačia kryptimi važiavusią „Audi 80”. Maža to, dar dvi avarijos įvyko kitoje kelio pusėje, kai pro šalį važiuojantys vairuotojai daugiau dairėsi į tragedijos vietą, o ne į priešais važiuojančias transporto priemones. Šie eismo įvykiai baigėsi laimingiau, nes tebuvo nesmarkiai apgadinti automobiliai.

Kauno rajono policijos komisariato viršininko pavaduotojas Valdemaras Čyvas apgailestavo, kad vairuotojai, net ir prieš akis matydami skaudų eismo įvykį, vis tiek nėra pakankamai dėmesingi kelyje.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , , .

1 atsiliepimas į "Po tragiško eismo įvykio – virtinė avarijų"

  1. vita

    👿 🙄

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.