Telefoną nukniaukė pardavėjai apdūmęs akis

Mobiliojo ryšio telefonų pardavėja nespėjo nė žagtelėti, kai pirkėju apsimetęs jaunuolis, paprašęs apžiūrėti vieną prekę, dingo su naujutėlaičiu telefonu rankose.

Spalio 2 dieną Pasvalio rajono policijos komisariatas gavo uždarosios akcinės bendrovės „Greičio jėga” direktorės A.K. skundą. Bendrovės vadovė nurodė, kad rugsėjo 25-ąją iš Pasvalyje, Taikos gatvėje, prekybos centre „Agis” esančios prekyvietės buvo pavogtas mobiliojo ryšio telefonas „Nokia”.

Pradėto ikiteisminio tyrimo dėl vagystės metu paaiškėjo, jog šiuo atveju nebūta nei plėšimo, nei įsilaužimo į prekybos centre veikiantį kioską žymių. Paprasčiausiai ilgapirštis apdūmė akis pardavėjai ir pasisavino beveik 500 litų kainuojantį telefoną.

Pasak tyrėjų, tąkart prie kiosko šurmuliavo ne vienas pirkėjas. Priartėjęs prie jo jaunuolis su keliais draugais paprašė parodyti mobiliojo ryšio telefoną „Nokia”. Pardavėja padavė. Tuo metu kažkas pirko kitą prekę. Per tą laiką, kol prekiautoja kasos aparatu išdavė jam čekį, vaikinuko su telefonu rankose jau ir pėdos buvo ataušusios.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.