TEO penktą kartą apdovanos geriausius šalies mokytojus

Tęsdama paramą švietimui, jau penktus metus iš eilės TEO LT, AB vykdo projektą „Geriausi mokiniai renka geriausius mokytojus”, kurio metu prašo geriausiai valstybinius brandos egzaminus išlaikiusių abiturientų įvardyti, jų nuomone, geriausius mokytojus. Šiemet gabiausi Lietuvos abiturientai įvardijo 107 mokytojus iš 70 švietimo įstaigų. Tradiciškai geriausių pedagogų sąrašas skelbiamas per Mokytojo dieną.

2006 m. geriausiai valstybinius brandos egzaminus išlaikė ir surinko maksimumą balų iš daugiau nei vieno egzamino net 169 abiturientai. Daugiausia aukščiausių balų už valstybinius brandos egzaminus, kaip ir praeitais metais, gavo moksleiviai iš Vilniaus tiksliųjų, gamtos ir technikos mokslų licėjaus, Kauno technologijos universiteto, Panevėžio Juozo Balčikonio ir Vilniaus Žirmūnų gimnazijų.

Projekto organizatorių duomenimis trys mokytojai įvardyti geriausiais jau penktus metus iš eilės. Tai Vilniaus tiksliųjų, gamtos ir technikos mokslų licėjaus pedagogai – Ričardas Jankauskas, Alyda Daulenskienė ir Vilius Mincevičius iš Vilniaus Licėjaus. Visas mokytojų sąrašas bus skelbiamas interneto tinklalapyje http://svietimas.zebra.lt/geriausi/.

Jubiliejinis penktasis projekto „Geriausi mokiniai renka savo geriausius mokytojus” uždarymo renginys, įvyks gruodį Vilniaus Mažajame teatre.

Projekto „Geriausi mokiniai renka savo geriausius mokytojus” pagrindinis organizatorius – TEO LT, AB. Projekto partneriai – Švietimo ir mokslo ministerija, leidyklos „Alma Littera” ir „Šviesa” bei Vilniaus Mažasis teatras.

TEO aktyviai prisideda prie informacinės visuomenės plėtros, visuomenės švietimo ir tenkina bendravimo ir informavimo poreikius, teikdama įvairias šiuolaikiškas telekomunikacijų paslaugas. Bendrovė yra vienas didžiausių paramos teikėjų Lietuvoje. 2005 m. paramai ir rėmimo projektams Bendrovė skyrė daugiau nei 3 mln. litų.

TEO – didžiausią patirtį telekomunikacijų versle turinti bendrovė, siūlanti itin didelę paslaugų įvairovę gyventojams ir verslui – nuo telefono skambučių iki integruotų balso, duomenų, interneto ir IT sprendimų. Bendrovė išskirtinį dėmesį skiria aukštai paslaugų kokybei ir klientų poreikių tenkinimui.

TEO LT, AB akcijomis prekiaujama Vilniaus ir Londono vertybinių popierių biržose. Bendros TEO įmonių grupės pajamos 2005 m. buvo 733 mln. litų, o grynasis pelnas sudarė 84 mln. litų. 2005 m. pabaigoje TEO įmonių grupėje dirbo 3005 darbuotojų. 60 proc. Bendrovės akcijų netiesiogiai valdo viena didžiausių Šiaurės ir Baltijos šalių telekomunikacijų korporacijų „TeliaSonera”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Informacinės technologijos su žyma , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.