5 sekundės garbės MTV eteryje

Televizorius be MTV yra keturkampė dėžė, į kurią neverta spoksoti. Todėl MTV krizendama pila į dėžę smėlį ir verčia ją žaidimų aikštele. Be jau rodomų laidų, muzikinių klipų, stryksinčių vedėjų bei įvairiaplaukių muzikos naujienų, MTV į eterį paleidžia dar vieną pramogą – interaktyviuosius žaidimus, nuo kurių senokai akių neatitraukia 17-oje šalių MTV publika.

Žiūrovai išbandys 4 skirtingus žaidimus. Žaidimas PORŲ IŠBANDYMAS parodys, kaip jis ar ji tinka būti poroje su kitu juo ar ja. Tam reikės atsiųsti savo ir savo antrosios pusės vardą, o tuomet mažas pusę etato dirbantis MTV trolis, remdamasis numerologija, apskaičiuos atsakymą sieninio šveicariško laikrodžio tikslumu.

BANKOMATAS parodys, kiek pinigų turėsite po 10 metų, NEIŠTIKIMYBĖS TESTAS atskleis, kokia tikimybė, kad jus išduos partneris, o MEILĖS PAŠTAS parašys meilės laišką jūsų antrąjai pusei.

„Žaidimai bus adaptuoti kiekvienai iš Baltijos šalių individualiai, todėl kapstytis žodynuose tikrai nereikės. MTV žaidimai parengti visiems pažįstama valstybine kalba, kur kiekvienas galės dalyvauti gerai suprasdamas, kaip tais žaidimais naudotis”, – sakė „MTV Networks Baltic” Skaitmeninės terpės skyriaus vadovė Lienė Kupca.

„Gerai, o kam man to reikia, man viskas gerai su pinigais, meile ir laiškais”, – sakys piktas dėdė, krimsdamas pašildytą kibiną. O L. Kupca įsitikinusi, kad lietuviai turi gerą humoro jausmą ir yra noriai bendraujantys, todėl vertins MTV žaidimus kaip humoro formą.

MTV juokauja ir daro tai gerai. „Tokia pramoga įgyvendins mūsų ir žiūrovų tarpusavio bendravimo poreikį. Tai nebus fortūnos ar ateities pranašavimas – tam yra būrėjos ir pamaldos bažnyčioje. Tai tiesiog bus gera pramoga. Mes tam čia ir esame”, – gyvai dėstė Liene.

„MTV Networks Baltic” Generalinis direktorius Marius Veselis vaikiškai išsidavė, kad pats jau spėjo juos išbandyti ir liko patenkintas.

„Jie gerai sugalvoti ir yra įdomūs, juos linksma žaisti. Be to, šiuos žaidimus jau išbandė 17 kitų šalių kartu su MTV žiūrovais”, – pasakojo Marius Veselis.

Interaktyvius žaidimus išbandyti žiūrovai gali kad ir dabar.

1.Pinigai su BANKOMATU yra skaičiuojami rytais nuo 11 val. ir popiet nuo 16 val. bei sekmadienio popietę.

2.Porų atitikimas su PORŲ IŠBANDYMU tikrinamas kiekvieną darbo dieną nuo 15.00 val., vėlyvais savaitės pradžios vakarais, šeštadienio popietę bei sekmadienio naktį.

3.Neištikimybė su NEIŠTIKIMYBĖS TESTU atskleidžiama penktadieniais ir šeštadieniais nuo vidurnakčio, o meilės laiškai su MEILĖS PAŠTU skraido vėlyvą ketvirtadienį bei sekmadienį.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.