Nuogalė kėlė sumaištį

Vakar perpiet Klaipėdoje, Šilutės plente, Paryžiaus Komunos gatvėje ir prie Trinyčių tvenkinio, pareigūnai ieškojo nuogos moters.

Nuogalę pavyko aptikti tik tada, kai ji įšoko į tvenkinį.

Po pirmos valandos dienos į policiją pasipylė klaipėdiečių skambučiai. Žmonės tikino, kad Šilutės plentu vaikštinėja visiškai nuoga jauna moteris.

Policijos patruliai pavažinėjo šia gatve, bet jos nerado.

Netrukus į policiją vėl paskambinę žmonės sakė matę, kad ta pati moteris vaikštinėjo Paryžiaus Komunos gatve. Bet ir ten policininkai jos neužtiko.

Galiausiai praeiviai pranešė, kad nuoga moteris įšoko į Trinyčių tvenkinį.

Čia atskubėjo ne tik policininkai, bet ir priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos gelbėtojai bei medikai.

Kai atvyko specialiųjų tarnybų darbuotojai, moteris plūduriavo tvenkinio viduryje.

Jos jėgos baigė išsekti, o gyvybė kabojo ant plauko. Jeigu gelbėtojai būtų dar bent kiek užtrukę, nelaimėlė galėjo nuskęsti.

Hidrokostiumą vilkėjęs ugniagesys apsirišo apie liemenį virvę ir nuplaukė gelbėti moters. Kai jis pasiekė tikslą, nuogalė nerodė gyvybės ženklų.

Jis apvertė nelaimėlę ant nugaros ir ištraukė ją į krantą.

Medikai atliko dirbtinį kvėpavimą, ir skenduolė atsigavo. Netrukus greitosios pagalbos ekipažas nugabeno moterį į Apskrities ligoninę.

Čia suteikus pirmąją pagalbą medikams teko spręsti, ką toliau daryti su 22 metų mergina. Svarstyta, ar nederėtų jos perduoti psichiatrams. Su mergina nesisekė susikalbėti, ji negalėjo paaiškinti tokio savo poelgio priežasčių.

Greitosios pagalbos medikams kasmet tenka daugybę kartų vykti pas psichikos ligonius. Pernai tokių iškvietimų būta 1 812.

Šiemet psichikos ligoniams greitoji pagalba kviesta 1 388 kartus.

Medikų teigimu, dažniausiai jie kviečiami į namus, tačiau pasitaiko atvejų, kai ligoniai kelia grėsmę savo bei aplinkinių saugumui viešose vietose.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.