“Cisco Systems” produktus Baltijos šalyse platins GNT

GNT tapo oficialia pasaulinio kompiuterinių tinklų technologijų lyderio „Cisco Systems” produkcijos platintoja. „Cisco Systems” didmeninės prekybos sutartį su GNT pasirašė visose trijose Baltijos šalyse.

GNT klientai galės įsigyti visus smulkaus ir vidutinio verslo įmonėms skirtus „Cisco Systems” kompanijos produktus, tarp jų – IP telefonijos, saugumo bei bevielių technologijų sprendimus.

„Pastaraisiais metais pastebima sparčiai auganti kompiuterinių tinklų įrangos paklausa Baltijos šalyse. Klientai vis dažniau ieško patikimų ir pasaulyje gerai žinomų produktų, o kaina nebėra svarbiausias kriterijus renkantis prekę. Bendradarbiavimas su „Cisco Systems” padidins mūsų galimybes tenkinant išaugusią kokybiškų produktų paklausą rinkoje bei praplės mūsų produktų pasiūlą”, – teigia „GNT Group” Direktorius Baltijos šalims Laisvūnas Butkus.

Pasak jo, ekonominis augimas Baltijos šalyse vyksta keturis kartus greičiau nei kitose Europos Sąjungos šalyse ir yra vienas greičiausių pasaulyje. Pasirašyta sutartis leis GNT aprūpinti smulkų ir vidutinį verslą novatoriška, paprastai valdoma ir ypač saugia technologija, padedančia taupyti lėšas, o tai ypač aktualu šiais spartaus ekonomikos vystymosi laikais.

„Cisco Systems” pasiūla smulkiam ir vidutiniam verslui padės sumažinti kaštus, paspartins priimamus sprendimus, padidins darbuotojų produktyvumą ir palengvins bendradarbiavimą su klientais.

„Sutartis su GNT mums leis padidinti rinkos dalį Baltijos šalyse bei suteiks daugiau galimybių tinkamai reaguoti į augantį smulkaus ir vidutinio verslo poreikį investuoti į naujausių technologijų ir komunikacijos sprendimų diegimą”, – teigia Philip Wright, „Cisco Systems” Distribucijos pardavimų vadovas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.