„TNT Lietuva“ gavo tris tarptautinius sertifikatus

Skubių siuntų gabenimo bendrovei „TNT Lietuva” suteikti tarptautiniai kokybės (ISO 9001), aplinkosaugos (ISO 14001) ir profesinės saugos bei sveikatos (OHSAS 18001) sertifikatai. Šie sertifikatai patvirtina, kad „TNT Lietuva” integruota vadybos sistema atitinka pasaulinius profesinės saugos, kokybės ir aplinkos apsaugos vadybos sistemų reikalavimus.

Pasak „TNT Lietuva” Pardavimo ir rinkodaros skyriaus vadovės Aidos Šleiniūtės, tarptautiniais sertifikatais įvertinta bendrovės integruota vadybos sistema užtikrina efektyvesnį paslaugų teikimo procesų valdymą, veiklos rezultatų įvertinimą ir nuolatinį įmonės veiklos tobulinimą. „Aukščiausia paslaugų kokybė, dėmesys aplinkosaugai ir darbuotojų poreikiams yra svarbios pasaulinės TNT kompanijos vertybės. „TNT Lietuva” šiomis vertybėmis remiasi nuo pat bendrovės įkūrimo, o gauti tarptautiniai sertifikatai patvirtina teisingai pasirinktą veiklos strategiją”, – teigia A.Šleiniūtė.

Diegdama integruotą vadybos sistemą „TNT Lietuva” turėjo atitikti trijų standartų – ISO 9001:2000; OHSAS 18001:1999 ir ISO 14001:2004 – keliamus reikalavimus. Nepriklausomi ekspertai vertino kaip bendrovėje valdomi verslo procesai, stebimi ir analizuojami veiklos rezultatai, užtikrinama sauga darbo vietose. Taip pat buvo vertinama, kaip bendrovė rūpinasi aplinka bei kokius numato tikslus bendrovės veiklos poveikiui aplinkai mažinti. Pastarųjų tikslų „TNT Lietuva” siekia naudodama tik techniškai tvarkingus, ne senesnius nei 3 metų, automobilius bei rūšiuodama atliekas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.