Penktadienį – Marijonas „gyvai”

LNK tęsia penktadieninių renginių tradicijas ir žiūrovams šį penktadienį, 19.10 val. siūlo Marijono Mikutavičiaus tikro garso koncertą.

„Tai pirmas didelis Marijono tikro garso koncertas per beveik du dešimtmečius jo koncertinės veiklos”, – sako Arūnas Valinskas, įkalbėjęs Marijoną surengti didelį gyvą koncertą Palangoje.

Dvi valandas truksiančiame renginyje skambės platus Marijono atliekamas repertuaras – nuo pirmųjų dainų iki sėkmei pasmerktų „Trijų milijonų”. Koncerte Marijonas dainavo „Pasveikinkit vieni kitus”, „Ar mylėsi tu mane”, „Bliamba, juk aš tave myliu”, „Aš miręs”, „Jeigu tu nori”, Jūratės ir Kąstyčio meilės duetas ir kiti kūriniai.

Koncerte atlikėjas pasirodė su šešiais muzikantais, jo koncerte dainavo Erica Jennings, choras „Brevis”, Aistė Smilgevičiūtė ir kiti atlikėjai.

„Salė atsistojo jau po antros dainos, o koncerto pabaigoje visi kartu dainavo”, – pasakojo Arūnas Valinskas. Publika jautė, kad atlikėjas jiems atidavė visą save – savo pasirodymą Marijonas baigė be marškinėlių, permirkęs iki paskutinio siūlo ir atidavęs publikai visą save.

Kitą penktadienį, spalio 6-ąją – Laimos Vaikulės koncertas iš Palangos vasaros estrados.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.