Londonas – tinkamiausias verslui

Londonas ir vėl pripažintas geriausiu Europoje miestu verslui kurti, rodo naujausias tarptautinės nekilnojamojo turto konsultacinės įmonės „Cushman/Wakefield” atliktas Europos miestų tyrimas „European Cities Monitor” (ECM).

Šių metų reitinge Barselonai pavyko išstumti Briuselį iš ketvirtosios vietos. Be to, įmonės ekspertai prognozuoja, kad per ateinančius penkerius metus daugybė tarptautinių įmonių įsikurs Varšuvoje.

Londonas pripažintas geriausiu Europoje miestu verslui kurti dėl galimybių paprastai išsinuomoti biuro patalpas, kai Berlyne ar, pavyzdžiui, Madride, laisvas ir tinkamas biuro patalpas susirasti kiek sunkiau. Be to, Londonas pripažintas geriausiu Europoje vidaus transporto atžvilgiu.

„Cushman/Wakefield” vertinimais, įmonei sprendžiant, kurioje vietoje įsikurti, lemiamas veiksnys yra komunikacijos, antroje vietoje yra sąnaudos, o trečioje – gyvenimo kokybė.

Londonas pirmavo dar keliose kategorijose, įskaitant „lengvą priėjimą prie rinkų” ir „kvalifikuotos darbo jėgos” buvimą.

Varšuva pripažinta geriausia „išlaidų personalui” atžvilgiu, o Barselona siūlo geriausią „gyvenimo kokybę”.

Tyrimas atliekamas apklausiant už verslo vietos pasirinkimą atsakingus 507 didžiausių Europos įmonių vadovus ir valdybos narius.

Miestai išrikiuojami pagal 12 veiksnių.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.