„Radiocentro” rudens turas po Lietuvą – nemokami žvaigždžių koncertai

Šį šeštadienį, rugsėjo 30 d., radijo stotis „Radiocentras” vėl beveik visą dieną transliuos ne iš Vilniaus Spaudos rūmų, iš kur be perstojo groja jau 16 metų. Jau trečią savaitgalį „Radiocentro” komanda visai dienai išvyksta į Lietuvos miestus ir miestelius ir rengia ten nemokamus koncertus!
„Radiocentro” naujasis rudens šūkis „Ruduo tarp draugų!” – tai net keturios valandos tiesioginės transliacijos iš vis kito šalies miesto, vienas iš klausytojų tapęs savo miesto gidu, interviu su vietos meru bei vakarinis popmuzikos žvaigždžių koncertas. Į „Mango”, „Lemon’s Joy”, „Delfinų”, „Mokinukių”, Tajos, Lauros ir „The Lovers”, „Yvos”, „Neo”, Lino ir Simonos, „Raketos”, Andriaus Rimiškio ir kitų pirmo ryškumo žvaigždžių koncertus kiekviename „Radiocentro” šeštadienio mieste patekti galima nemokamai!
„Nori į savo mėgstamiausios žvaigždės koncertą? Tereikia apsilankyti „Radiocentro” interneto puslapyje www.rc.lt ir atsispausdinti bilietą. „Radiocentras” myli savo draugus, tai yra, klausytojus, ir juos tikrai vertina. Todėl su malonumu ne tik keliaujame į tolimiausius šalies miestus ir miestelius, bet ir kviečiame ten koncertuoti tik gerus ir pačius geriausius atlikėjus. Juk jei prabėgo „Vasara su šypsena!”, tai šiųmetis ruduo tebus šiltas ir jaukus „Ruduo tarp draugų!”,- „Radiocentro” rudens idėjas pristato savireklamos vadovas Jurgis Pauliukas.
„Radiocentro” turas po Lietuvą prasidėjo prieš dvi savaites. Kėdainių ir Utenos gyventojai jau žino, kas yra „Radiocentro” dovanos, tiesioginiai klausimai, netikėti ir nesurežisuoti pokalbiai eteryje bei jaunimo pilni Kultūros centrai. Utenos meras Alvydas Katinas po „Radiocentro” dienos jo mieste teigė: „Man išdidu, kad tokį šeštadienį galiu pasakoti apie savo miestą visiems „Radiocentro” klausytojams, vadinasi, ir visai Lietuvai. Tačiau dar labiau džiaugiuosi, kad taip pramogų ištroškęs mažesniųjų miestų jaunimas ne tik sulaukia jų savo kieme, bet ir gauna jas už dyką.”

Ateinantį šeštadienį, rugsėjo 30 d., nuo 12:00 iki 16:00 valandos „Radiocentro” diskžokėjus Vytenis kalbės iš Marijampolės. Čia jis lankysis parke, turguje, kavinėje ar bet kurio marijampoliečio namuose. „Laukite ir būkite pasiruošę. Staigmenų ir originalių dovanų esame paruošę pilnus krepšius”, – šeštadienius „tarp draugų” pristato „Radiocentro” programų direktorius Donatas Bučelis.

Kiti nemokami „Radiocentro” koncertai ir tiesioginės transliacijos vyks spalio 7 d. Ukmergėje, spalio 14 d. Mažeikiuose, spalio 21 d. Jonavoje ir spalio 28 d. Alytuje.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.