Prie savo duomenų galite prieiti visą parą

Nuotolinio ryšio įrankiai leidžia darbuotojams būti biure bet kuriuo metu.

Darbas jūsų biure gali prasidėti 8 valandą, o baigtis 18 valandą. Tačiau jūs ir jūsų darbuotojai dirba ne tik šiomis valandomis.

Šiais laikais daug darbuotojų dirba ne biure arba pasiima projektus namo, kad galėtų užbaigti juos vakarais ir savaitgaliais. Taip pat yra žmonių, kurie dienų dienas dirba keliaudami.

Taigi norint išlikti našiems svarbu turėti prieigą prie svarbios verslo informacijos, paprastai esančios biure. Naudojantis internetu prie verslo duomenų galima prieiti 24 valandas per parą 7 dienas per savaitę. Čia sužinosite, kaip tai padaryti.

Patarimas:

Kai dirbate namie arba keliaudami, galite paleisti nuotolinio darbalaukio seansą, jei jūsų naudojamame kompiuteryje net neįdiegta nuotolinio darbalaukio kliento programinė įranga. „Windows XP Professional” teikia alternatyvų lankstesnį būdą prisijunti prie savo biuro kompiuterio, vadinamą nuotolinio darbalaukio interneto ryšiu. Nuotolinio darbalaukio interneto ryšys leidžia jums prieiti prie visų duomenų ir biuro kompiuterio galimybių naudojant interneto naršyklę.

Prieikite prie informacijos, esančios biuro kompiuteryje

Kai esate ne biure, bet kuriuo paros metu galite prieiti prie savo biuro kompiuteryje esančios informacijos, jei jūsų kompiuteryje įdiegta „Windows XP Professional”.

„Windows XP Professional” esanti nuotolinio darbalaukio priemonė leidžia jums nuotoliniu būdu valdyti savo kompiuterį iš kito biuro, namų ar keliaujant. Tuomet galite naudoti duomenis, programas ir tinklo išteklius, esančius jūsų kompiuteryje, nebūdami biure. Kompiuteryje, kurį naudojate susisiekti su savo biuro kompiuteriu, turi būti įdiegta „Windows 95” arba naujesnė „Windows” versija ir nuotolinio darbalaukio kliento programinė įranga.

Nuotoliniu būdu prisijungęs prie jūsų biuro kompiuterio, nuotolinis darbalaukis automatiškai blokuoja jį, kad uždraustų kitiems prieiti prie programų ir failų, su kuriais jūs dirbate. Niekas biure negalės pasižiūrėti į jūsų darbalaukį ir pamatyti, ką jūs darote, kadangi bus matomas tik registravimosi ekranas.

Prieikite prie serveryje esančios informacijos

Jei dirbate su serveriu savo biuro aplinkoje, galite saugiai prisijungti prie jo būdami ne biure ir prieiti prie savo verslo elektroninių laiškų, kompiuterio darbalaukio ir net programų, kurios paleidžiamos iš serverio.

„Microsoft Windows Small Business Server 2003” tai padaryti lengvai leidžia su nuotoline interneto darbo vieta, dinamiškai sukurta svetaine, kuri pateikia vartotojams vieną paprastą nuotolinės prieigos tašką, kad būtų galima prieiti prie įmonės serveryje esančios informacijos. Naudodami bet kokį prie interneto prijungtą kompiuterį jūsų ne biure esantys darbuotojai gali naršyti po svetainę.

Kai prisiregistruojate nuotolinėje interneto darbo vietoje, parodomas interneto puslapis, kuriame pateikiamos pasirinktys, leidžiančios prisijungti prie biure gaunamo pašto aplanko, kompiuterio darbalaukio, įmonės intraneto svetainės ir kt.

Prieikite prie savo verslo elektroninio pašto

Metų metus kompiuterių vartotojai prieina prie elektroninio pašto naudodami tokias paslaugas kaip „Microsoft Hotmail”. Tačiau verslo darbuotojams, dirbantiems ne biure, paprastai reikia sudėtingesnių elektroninio pašto paslaugų.

„Windows Small Business Server 2003 yra Exchange Server 2003”, kuris leidžia jums tvarkyti savo elektroninį paštą. „Exchange” leidžia darbuotojams naudoti „Outlook Web Access” („OWA”), internetinį elektroninio pašto abonementą, kuriame yra kalendoriaus bei planavimo funkcijos ir aplankai, kuriuose saugomi įmonės dokumentai. Jūs ir jūsų ne biure dirbantys darbuotojai galite paprasčiausiai prisiregistruoti prie „OWA” iš bet kurio kompiuterio, turinčio ryšį su internetu, ir gauti bei siųsti elektroninį paštą, peržiūrėti kontaktus ir planuoti susitikimus.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Informacinės technologijos su žyma , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.