Serialo „Nusivylusios namų šeimininkės” žvaigždėms – scenaristo maldavimai nepastoti

Po šio mėnesio džiugios žinios apie TV3 pirmadienio kultinio serialo „Nusivylusios namų šeimininkės” žvaigždės aktorės Marcios Cross nėštumą serialo scenaristas Marcas Cherry ėmė maldauti likusių keturių pagrindinių vaidmenų atlikėjų aktorių Felicity Huffman, Teri Hatcher, ką tik susižadėjusios Nicollette Sheridan ir ypač Evos Longorios, kad jos šiemet nepastotų.
„Mūsų darbai per daug intensyvūs kūdikiui, – M. Cherry pirmoji nuramino seksualioji serialo dievaitė E. Longoria, ilgą laiką draugaujanti su NBA žvaigžde krepšininku Tony Parkeriu. – Kai ateis tinkamas laikas, turėsime tiek vaikų, kiek Dievas duos. Vis negaliu pamiršti, kai po žinios apie Marcios kūdikį Marcas filmavimo aikštelėje iš nevilties suriko „Daugiau jokių nėštumų! Juos taip sunku įtraukti į scenarijų”.
Ir ne veltui scenaristą M. Charry po šios žinios apėmė neviltis – aktorės M. Cross vaidinama herojė Bree Van De Kamp yra itin atsakinga, griežta, net puritoniška dviejų vaikų motina, ką tik palaidojusi savo vyrą ir nė neleidžianti sau pagalvoti apie naują šeimą su kitu žmogumi…
Nepaisant visų sunkumų, scenaristas sugalvojo, kaip padaryti, kad ir aktorė M. Cross, ir jos vaidinama herojė B. Van De Kamp 2007-ųjų pavasarį susilauktų kūdikio.
Kultinis serialas „Nusivylusios namų šeimininkės” – pirmadieniais 22.00 val. per TV3 ir šeštadieniais 20.15 val. per „Tango TV”!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.