Siūlo merui pabusti, keltis ir dirbti

Artėjant savivaldybių rinkimams Panevėžio vadovai ir šiame mieste rinkti Seimo nariai sukruto aiškintis, kurie iš jų dar miega, kurie jau keliasi, o kurie jau ir dirba miesto žmonėms naudingą darbą.

Seimūnas Gintaras Šileikis neseniai išreiškė susirūpinimą, kad miesto meras Vitas Matuzas mažai deda pastangų rūpindamasis gausesniu kitų metų miesto iždu bei investicijomis, ir tuojau pat gavo grąžos.

V.Matuzas rėžė Seimo nariui G.Šileikiui, kad tai jis rezga visokias intrigas, trukdo normaliai dirbti ir savo konkrečiu darbu neprisideda keičiant situaciją mieste.

Meras išvardijo daugybę praeityje jau atliktų darbų ir nepamiršo priminti, kad miesto savivaldybė apmokėjo Panevėžyje rinktų Seimo narių ir jų padėjėjų sąskaitas už išlaikomas patalpas ir komunalines paslaugas.

Kaip teigiama rašte, iš viso seimūnai savo biurams išlaikyti per šiuos metus jau yra „prariję” 3 tūkst. litų, surinktų iš mokesčių mokėtojų.

Konservatorius V.Matuzas ir administracijos direktorius V.Matkevičius savo rašte geru žodžiu paminėjo konservatorių Seimo narį Julių Dautartą, Alfredą Pekeliūną, Skirmantą Pabedinską ir išreiškė viltį, kad G.Šileikis irgi kada nors prisijungs prie šių tikrai gerai dirbančių politikų ir nebetrukdys puoselėti teigiamą miesto veidą.

Šis miesto vadovų pareiškimas pritrenkė G.Šileikį. Jis mūsų dienraščiui sakė, kad šiuo metu yra pats palankiausias momentas derėtis Vilniuje su Vyriausybės atstovais dėl įvairių investicijų bei Vyriausybės miestui skiriamos biudžeto dalies, todėl ir judinęs V.Matuzą tai daryti.

„Aš tik norėjau priminti, kad dirbti visiems Panevėžyje rinktiems seimūnams bei miesto vadovams reikia pradėti jau dabar, o ne rytoj. Tačiau dabar matau, kad manęs miesto vadovai nesuprato”, – sakė G.Šileikis.

Politikas teigė dabar apie tai šauksiąs dar garsiau ir daug atkakliau.

„Laikas baigti tik skaičiuoti savo praeities nuopelnus ir nieko nebeveikti. Vyrai, laikas pabusti, keltis ir eiti dirbti”, – tokiais žodžiais savo oponentams atsikirto Seimo narys G.Šileikis.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Politika su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.