Irena sijonu gundė, Žilvinas – provokavo

Vyras ir žmona, dainininkai Irena Starošaitė ir Žilvinas Žvagulis, savo naują fotosesiją surengė ne vienu metu. Tačiau fotografuodamiesi abu segėjo… sijonais. Tiesa, Žilvinas – škotiškąjį kiltą.

„Šioje fotosesijoje įkūnijau save, – šypsodamasi kalbėjo Irena, kuri fotosesijos metu vilkėjo erotiškais, šiek tiek provokuojančiais drabužiais, išryškinančiais kojas ir krūtinę. – Ar aš nepanaši į gundančią, provokuojančią moterį? Man patinka toks erotiškas stilius. Turbūt kiekvienai moteriai malonu jaustis gundytoja”.

Pasiteiravus apie škotišką kiltą vilkėjusį Žilviną, kuris netrukus turėtų grįžti iš Margaritos salos, Irena nusijuokė: „Jis linksmas vyras. Gal ir jis atvėrė save? Jam patinka gundyti moteris. Jis vilkėjo tradiciniais škotų drabužiais. Ne, vyras, vilkintis tokiais drabužiais, manęs nesugundytų”.

I.Starošaitė prisiminė, kad Žilvinas su draugu škotu kartą apsivilkę tradiciniais šios šalies vyrų drabužiais lankėsi viename klube Vilniuje. Išgirdusi pastebėjimą, kad tikri škotai po kiltais nemūvi nieko, Irena prunkštelėjo: „Žilvinas tada laikėsi visų taisyklių. Po kiltu jis nieko nemūvėjo, vis kilnojo jį ir kilnojo. Tiesa, tai buvo seniai. Dabar už tokius veiksmus jį pabarčiau griežčiau”. Istorija nutyli, ar ir per fotosesiją Žilvinas po kiltu niekuo nemūvėjo.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , , , .

1 atsiliepimas į "Irena sijonu gundė, Žilvinas – provokavo"

  1. andrija

    http://www.starosaite.visiems.lt mes ja mylim ir labai labai palaikom ! 😛

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.