„Porsche” kabrioletą laimėjo LŽŪU studentė

Po gimtadienio sulaukusi telefono skambučio apie išloštą automobilį, mergina pamanė, kad juokauja draugai

Kaunietė studentė Aurelija Rinkevičiūtė, praėjus vos kelioms dienoms po 23-iojo gimtadienio, sulaukusi telefono skambučio ir išgirdusi apie „Kalnapilio” akcijoje laimėtą sportinį automobilį „Porsche Boxter”, pagalvojo, kad taip juokauja jos draugai.

„Iš karto negalėjau patikėti savo sėkme – nors gana dažnai dalyvauju įvairiose loterijose ir žaidimuose, tačiau tokį įspūdingą prizą laimėjau pirmą kartą. Tai buvo tarsi dovana gimtadienio proga”, – sakė būsimoji finansų specialistė, Lietuvos žemės ūkio universiteto ketvirtakursė A.Rinkevičiūtė.

Akcijos „Keisk „Kalnapilio” kamštelį į „Porsche!” laimėtojai buvo įteiktas „Porsche Boxter” kabrioletas. Šis 240 arklio galių juodas automobilis kainuoja daugiau nei 152 tūkst. litų, o 2,7 litro jo variklis 100 km/h greitį pasiekia per 6,2 sekundės.

Nors pagrindinio prizo laimėtoja vairuotojos pažymėjimą turi jau trejus metus, nuosavo automobilio dar neturėjo. „Tikrai nebloga savarankiško vairavimo pradžia, tik teks pratintis greičio pedalą spausti ne iki galo”, – juokavo A.Rinkevičiūtė. Mergina kol kas dar nėra apsisprendusi, ar važinės „Porsche” ir toliau, ar jį parduos.

Kaunietė pasakojo, jog šią karštą vasarą dažnai su draugais iškylaudavo gamtoje, kepdavo dešreles ir ragaudavo „Kalnapilio” alaus. Sužinojusi apie originalius akcijos prizus – „Porsche Boxter”, vandens motociklą „Bombardier Seadoo” ir „Bombardier Rally 200” keturračius – A. Rinkevičiūtė nusprendė pabandyti ir savo sėkmę. Surinkusi 30 kamštelių, ji tiek pat kartų užsiregistravo „Kalnapilio” interneto svetainėje. O sėkmę Aurelijai lėmė pats paskutinis užregistruotas kamštelis.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.