„Autorodeo” ant šaligatvio

Į nepavydėtiną situaciją AB „Kauno baldai” prieigose antradienio pavakarę buvo patekusios dvi, pirminiais duomenimis, šios bendrovės darbuotojos.

Ant šaligatvio, kuriuo jos ėjo po darbo į namus, užlėkė „Opel Vectra”, su iškalbingu ženklu apie vairuotojui leistiną tik iki 70-ies kilometrų per valandą greitį.

Viena atsidūrusiųjų priešais automobilį spėjo atšokti į vieną pusę, atsirasdama už ne paskutinį vaidmenį šioje istorijoje suvaidinusio medžio. Kita – į kitą medžio pusę, atsidurdama tiesiai po ratais.

Merginą partrenkusį opelį sustabdė tik medis. Po kaktomušos į jį automobilis atrodė apgailėtinai. Pastarojo ekipažą, kurį sudarė prie vairo sėdėjusi AB „Kraft Foods Lietuva” 40-metė darbininkė bei 2 jos dukros, viena kurių – nepilnametė, ištiko šokas. Šalia mamos sėdėjusi nėščia vyresnioji dukra, automobiliui taranavus medį, trenkėsi galva į priekinį stiklą. Iš lauko pusės į jį atsitrenkė ir partrenktoji.

Sužeista AB „Kauno baldai” darbininkė nuvežta į Kauno medicinos universiteto klinikas. Nors tą vakarą, konstatavus galvos traumą, veido sužalojimą bei krūtinės sumušimą, 21-erių metų nukentėjusioji išleista gydytis į namus, įtariama, kad tikrosios šių traumų pasekmės paaiškės vėliau. Kaimynų duomenimis, į medikus tądien kreipėsi ir nėščia vairuotojos dukra. Galutiniai patirto šoko bei galvos sumušimo rezultatai taip pat dar neaiškūs.

Ši nelaimė įvyko, „Opel Vectra” ekipažui išvažiuojant iš savo kiemo. Tik metų pradžioje vairuotojo teises gavusi 40-metė linkus teigti, kad ją išgąsdinęs dideliu greičiu prašvilpęs automobilis. Neva pastarasis nulėkė, net nesustojęs. Vengdama grėsusio susidūrimo su juo, opelio vairuotoja teisinasi ir atlikus tą nelaimingąjį manevrą, pasibaigusį šaligatviu ėjusios pėsčiosios partrenkimu.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.