TV3 žvaigždyną papildys du nauji veidai: Aistė Stonytė ir Audrius Bružas

TV laidų vedėja Aistė Stonytė ir aktorius Audrius Bružas nuo šio savaitgalio, rugsėjo 23-24 dienos, papildys gausias TV3 televizijos žvaigždžių gretas – A. Bružas šeštadieniais ves naują šio sezono projektą „Trečioji karta”, o A. Stonytė pratęs sėkmingą atsinaujinusį gyvenimo būdo ir stiliaus žurnalą „Domus galerija. Stilius”.
A. Bružo „Trečioji karta”, kurią TV3 televizija transliuos šeštadieniais 17.40 val., – tai pirmasis Lietuvoje realaus veiksmo šou su trečiosios kartos (3G) mobiliojo ryšio technologijomis, nepaprastais galvosūkiais, slaptais kodais ir kvapą gniaužiančiomis dviejų komandų varžybomis didžiųjų Lietuvos miestų gatvėse dėl lagamine paslėpto lobio – laidos prizo!
„Laidoje gali dalyvauti kiekvienas pilnametis, turintis ryžto ir azarto suburti kietą trijų žmonių komandą ir mesti iššūkį varžovams, – sako A. Bružas. – Šis realaus veiksmo šou vyks dviejose erdvėse – komandų kapitonai su manimi ir sirgaliais liks TV studijoje ir, naudodamiesi „Omnitel” trečiosios kartos ryšiu – mobiliuoju internetu ir vaizdo telefonija, – savo ir praeivių žinių komandą gatvėje ves lobio link.”
Žaidimo taisyklės paprastos: studijoje likęs kapitonas gauna dešimt numeruotų nuotraukų, iš jų – keturios klaidinančios, o gatvėje esantys komandos nariai – slaptą ir galvosūkiais apipintą maršrutą. Sekdamas komandos narių maršrutą ir atpažindamas jų transliuojamus vaizdus, kapitonas turi sudėlioti nuotraukas eilės tvarka, kad gautų tą vienintelį teisingą šešių skaitmenų kodą.
„Jei atsakymas teisingas, kompiuteris pateikia tolesnę užduotį, jei ne – komanda sprendžia toliau, – šypsosi azartiškai nusiteikęs A. Bružas. – Tačiau ne visuomet pirmieji būna geriausi! Žaidimą laimi ir prizą – net tris „Nokia” N serijos mobiliuosius telefonus N93 su vaizdo kameromis pasiima ne ta komanda, kuri pirma pasiekia lagaminą, o ta, kuri pirma suveda teisingą kodą! Tai jau išbandymas”.
Išbandymas sekmadieniais laukia ir naujos TV3 vedėjos A. Stonytės – jos vedama laida „Domus galerija. Stilius” šį sezoną ypač atsinaujinusi: TV3 žiūrovų laukia ne tik interjero pamokėlės, o ir garsių pasaulyje ir Lietuvoje žmonių apartamentai, gyvenimo būdo istorijos, turtai, prabanga ir išskirtiniai interviu, kuriuos lakstydama po pasaulį kuria pati laidos vedėja.
Pirmojoje savaitinėje „Domus galerija. Stilius” laidoje, kurią TV3 rodys jau rugsėjo 24 dieną 18.10 val., – karštas A. Stonytės interviu iš Niujorko su viena garsiausių pasaulio manekenių iš Lietuvos Svetlana Griaznova.
„Svetlana įsileido mus į savo naujausius apartamentus su nuostabia terasa viršutiniame Manhatano dangoraižio aukšte. Gražūs ir skoningi namai, atviri ir draugiški pokalbiai apie karjerą, atnešusią jai milijonus, apie meilę… Kalbėjome atvirai – kaip senos draugės”, – dešimties dienų komandiruotės įspūdžiais dalijasi A. Stonytė. – Per tas dienas Niujorke ir Londone padarėme aštuonis interviu su pačiais įvairiausiais žmonėmis – sportininkais, menininkais, šou atstovais, kurie garsūs visame pasaulyje, žinoma, ir Lietuvoje.”
Realaus veiksmo šou „Trečioji karta” su Audriumi Bružu – šeštadieniais 17.40 val. per TV3!
Gyvenimo būdo žurnalas „Domus galerija. Stilius” su Aiste Stonyte – sekmadieniais 18.10 val. per TV3!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.