Išvaduota žirklėmis automobiliams pjaustyti

Kauno specialiosios tarnybos buvo priverstos laikyti dar vieną egzaminą gelbėjant neįtikimoje situacijoje atsidūrusią nelaimėlę.

Sekmadienio popietę greitosios medikams pranešta apie nuo laiptų viename Savanorių prospekto penkiaaukštyje nukritusią ir tarp turėklų įstrigusią kaimynę. Manoma, kad leisdamasi iš savo buto ketvirtajame aukšte ši 70-metė paslydo, nes avėjo kambarinėmis šlepetėmis.

Krisdama ji ne tik kad nespėjo riktelėti, bet ir gulėdama ant laiptų tarp trečiojo ir ketvirtojo aukšto, galvai įstrigus tarp apatinio turėklų skersinio ir laiptų, o užlaužtai rankai – tarp vertikalių laiptinės turėklų, nebepajėgė šauktis pagalbos. „Jeigu tai būtų atsitikę jau vakarop, ryte galėjome aptikti lavoną”, – įsitikinę netiesioginiais šio įvykio liudytojais tapę nelaimėlės kaimynai.

Laiptų turėklų kalinė aptikta vienai iš kaimynių išlydint savo svečius. Kiek ji taip prasikankino, neaišku. Pasak liudytojos, kartkartėmis sąmonę prarandanti nelaimėlė gailiai dejavo.

Tądien į šį Savanorių prospekto daugiabutį siųsti net du Greitosios medicinos pagalbos stoties ekipažai. Nei pirmuoju atvykusi felčerė, nei jos pagalbon kviesti kolegos, ištraukti įstigusiosios tarp turėklų (kaip ir prieš tai įvykio vieton subėgę kaimynai) nepajėgė, tik suleido jai nuskausminamųjų vaistų.

Teko šauktis specialia technika ginkluotų ugniagesių gelbėtojų. Pastarieji moterį išlaisvino hidraulinių žirklėmis nukirpę keturis turėklų strypus.

Įtarta, kad nelaimėlė ne tik stipriai susižalojo galvą, bet ir susilaužė arba mažų mažiausiai išsinarino ranką.

Pasak šios gelbėjimo operacijos liudytojų, nuo išgelbėtosios trenkė alkoholiu. Anot kaimynų, į šią neeilinę situaciją ji pateko prasidėjus eilinėms „daugiadienėms”. Manoma, kad tai – taip pat atsakymas, kodėl moteris paslydo ant laiptų.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.