Vidurdienio tragedija

Atėjusieji sekmadienį apsipirkti į Aleksoto prekybos centrą „Norfa” tapo šiurpios tragedijos liudytojais.

Gausių liudytojų akyse (buvo apie dvylikta valanda dienos) motociklu buvo užmuštas senukas, su paskutiniais savo gyvenime pirkiniais bandęs greta esančia pėsčiųjų perėja patekti į kitą Veiverių gatvės pusę.

Pasak liudytojų, senukas jau beveik buvo perėjęs gatvę, kai nuo Garliavos pusės atšvilpė motociklas. Antrąja jau kitos gatvės pusės eismo juosta važiavęs automobilis sustojo pėsčiojo praleisti. Jam bežengiant į pirmąją eismo juostą, atšvilpęs motociklas parbloškė senuką, net nesustodamas.

Koks galėjo būti ratuoto žudiko išvystytas greitis, kol kas tik spėliojama. Liudytojų teigimu, jis buvo didelis. Senukas nublokštas nuo pėsčiųjų perėjos apie keturis metrus.

Nelaimė įvyko iš iškvietimo grįžtančio bei sustojusio prie „Norfos” apsipirkti vieno greitosios medicinos pagalbos ekipažo akivaizdoje. Teigiama, kad pirmoji pagalba nelaimėliui suteikta nedelsiant. Plūstantis krauju, tačiau dar tebekvėpuojantis jis skubiai nuvežtas į Kauno medicinos universiteto klinikų (KMUK) Neurochirurgijos reanimaciją, kurioje, nepraėjus nė valandai, mirė.

Pirminiais duomenimis, mirtina buvo patirta sunki galvos trauma.

Nors į KMUK nelaimėlis nuvežtas kaip nežinomasis, jo drabužiuose vėliau rastas pensininko pažymėjimas. Pagal šį nustatyta, kad tokiomis tragiškomis aplinkybėmis žuvo ne per toliausiai Aleksoto „Norfos” gyvenęs 82-ejų metų J.J.

Įtariamieji, susiję su šia tragiška žūtimi, dar nerasti. Liudytojai spėjo įsidėmėti, jog tai buvo raudonos spalvos motociklu be šalmų važiavę du asmenys. Pirminiais duomenimis, motociklas valstybinių numerių neturėjo.

Vakar tebuvo žinoma tiek, jog nulėkę dar apie porą šimtą metrų nuo perėjos, kurioje partrenkė žmogų, šie asmenys pasuko į gretimą gatvelę.

Galinčiųjų padėti ieškant šios tragedijos kaltininkų prašoma skambinti šiais Kauno eismo priežiūros tarnybos telefonais: 30 32 44, 30 31 90, 30 32 00 arba tiesiog 02 ar 112.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.