Tarptautiniai vėjai lemia pokyčius Lietuvos IT rinkoje

UAB „Elsis verslo sprendimai” (EVS) tapo pasaulinės verslo programinės įrangos lyderės korporacijos „Oracle” sertifikuota partnere.

Iki šiol UAB „Elsis verslo sprendimai” buvo vienos iš pasaulinių CRM sistemų lyderių kompanijos „Siebel” partnerė Lietuvoje, tačiau 2006 metų pradžioje, „Oracle” įsigijus „Siebel”, EVS tapo „Oracle” partnere. Sėkmingai pabaigusi „Oracle” sertifikavimo procesą, EVS tapo sertifikuota „Oracle” partnere. EVS yra vienintelė „Siebel” sistemų atstovė Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje.

Šiuo metu korporacija „Oracle” yra pirmaujanti pasaulyje ryšių su klientais (CRM), tiekimo grandinės (SCM) ir žmogiškųjų išteklių (HRMS) valdymo sistemų tiekėja.

Pasak „Oracle” pardavimų vadovo Tomo Vitkaus, jų kompanija visame pasaulyje iš partnerių uždirba didžiąją dalį savo pajamų. „Todėl bendradarbiavimas su partneriais, geri santykiai ir parama- vienas pagrindinių mūsų veiklos prioritetų”,- pažymi Tomas Vitkus.

UAB „Elsis verslo sprendimai” direktorius Aurimas Baliukevičius teigia, kad įmonė ir toliau koncentruosis pardavimo, rinkodaros ir klientų aptarnavimo procesų automatizavimo srityje ir diegs „Siebel” sistemas Lietuvoje ir už jos ribų. „Partnerystė su „Oracle” biuru Lietuvoje leis dar efektyviau ir lanksčiau reaguoti į klientų poreikius viešajame ir privačiame sektoriuje,- sakė Aurimas Baliukevičius.

„Oracle” partnerių skaičius Lietuvoje sparčiai auga. 2002m. įsteigta „Oracle” atstovybė Lietuvoje pradėjo įgyvendinti partnerystės programą. Šiandien Lietuvoje „Oracle” partnerių skaičius pasiekė 39.

„Oracle” turi tris partnerystės tipus- partnerė, sertifikuota partnerė ir aukščiausiojo lygio sertifikuota partnerė. Sertifikuotų partnerių Lietuvoje šiuo metu yra šešios.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Informacinės technologijos su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.