Mieste – neblaivi moteris, rajone – motociklininkas

Savaitgalį įvykusios avarijos parodė, kad keliuose vis dar gausu neblaivių vairuotojų.

Sekmadienį, apie 7.15 val., Minijos gatvės pradžioje viražus automobiliu „Renault Clio” demonstravo neblaivi 25 metų Klaipėdos rajono Purmalių kaimo gyventoja Alina M.

Jos vairuojama mašina posūkyje užvažiavo ant šaligatvio, trenkėsi į vieno pastato sieną, vėliau – į kito.

Sužalota „Renault” vairuotoja nuvežta į Klaipėdos ligoninę. Diagnozavus dubens kaulų lūžius bei veido ir alkūnės sumušimus ji paguldyta į Traumatologijos skyrių.

Užvakar, apie 21.05 val., Klaipėdos rajone, Legučių kaime, nenustatytos markės automobilis kliudė motociklą „Iž”, kurį vairavo 24 metų Daukšaičių kaimo gyventojas Nerijus R.

Neblaiviam motociklo vairuotojui Klaipėdos ligoninėje nustatytas politrauminis šokas, šlaunikaulio ir čiurnos išnirimai. Jis gydomas Reanimacijos skyriuje.

Nukentėjo ir kartu su juo važiavęs 19-metis Šalpėnų kaimo gyventojas Stasys K. Neblaivus jaunuolis sulaužyta alkūne paguldytas į tos pačios gydymo įstaigos Traumatologijos skyrių.

Į be valstybinių numerių važiavusį motociklą atsitrenkusi mašina iš įvykio vietos dingo.

Tą patį vakarą, apie 20.40 val., ties Šilutės rajono Kugelių kaimu, kelio Kaunas-Šilutė-Klaipėda 167-ajame kilometre, 24 metų Šilutės rajono Uselių kaimo gyventojas Tomas K. automobiliu „Audi 100” suko į kairę ir nepraleido jį lenkusio BMW-324. Pastarąjį vairavo 21 metų Pagėgių savivaldybės Lumpėnų kaimo gyventojas Mantas G.

Abu automobiliai nuskriejo į griovį. Išgirdę triukšmą į nelaimės vietą atbėgo miške pramogavę jaunuoliai ir padėjo iš mašinų išsiropšti sužeistiesiems.

Sumuštą galvą „Audi” vairuotojas gydosi namuose. Kartu su juo važiavęs to paties kaimo gyventojas 22 metų Airidas V. dėl muštos galvos žaizdos bei galvos smegenų sukrėtimo gydomas Šilutės ligoninės Traumatologijos skyriuje.

BMW keleivis 20-metis Lumpėnų kaimo gyventojas Tomas G. po medikų apžiūros išleistas gydytis namo.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.