Bernvakarį išvaikė apsauga

Tragedija vos nesibaigęs incidentas į savaitgalio policijos suvestines nepateko

Šeštadienio paryčiais į Kauno medicinos universiteto klinikas (KMUK) atvežti trys vieno Kauno restorano pirtyje pernakt vykusio bernvakario dalyviai.

Tarp nukentėjusiųjų buvo ir būsimasis jaunikis. Jam medikai susiuvo praskeltą galvą. Viliamasi, kad iki ateinantį savaitgalį įvyksiančių vestuvių tvarsčius, dengiančius žaizdą, jau bus galima nuimti.

Vienam šių vestuvių pabroliui praskeltas antakis. Jis, kaip ir jaunikis, atvežtas į KMUK sutrikusių draugų, išleistas gydytis ambulatoriškai. Į ligoninę paguldytas tik jaunikio draugas, atvežtas iš įvykio vietos greitosios pagalbos automobiliu, įtariant sunkoką galvos traumą.

Bernvakario, kuriame dalyvavo Petrašiūnų jaunimas, svečių sužalojimu įtariami restoraną saugančios saugos tarnybos darbuotojai.

Pasak greitosios medikus kvietusios būsimosios nuotakos (ši, kaip ir kitų vaikinų draugės, paryčiais atvyko jų parsivežti), nedaug trūko, kad vietoj vestuvių būtų reikėję rengti laidotuves. Po apsaugininko smūgio ant asfalto atsidūrusio jaunikio vos nepervažiavo vienos Kauno firmos taksi. Pašnekovės teigimu, liudytojams klykiant, pravažiuota pro pat be sąmonės gulinčio vaikino galvą. „Tyčia”, – įsitikinusi ji.

Greitosios pagalbos medikams, kviestiems į šio įvykio vietą, taip ir buvo pranešta: automobilis partrenkė žmogų ir nesustojęs nuvažiavo. Tik atvykus paaiškėjo, kad tai – konflikto, įvykusio su apsauga, pasekmė.

Restorano darbuotojos dienraščiui prisipažino, jog apsaugą, svečiams rengiantis skirstytis, iškvietė jos. Teigta, jog baigiantis šiam pernakt trukusiam bernvakariui, kilo konfliktas dėl pateiktos sąskaitos apmokėjimo. Neva užsisakiusieji pirtį pareiškė, kad susimokės tik už save. Kiti (neaišku, ar nekviesti, ar neįsitekę į iš anksto nubrėžtus bernvakario „rėmus”) tegul susimoka už save patys. Restorano apsauga tam ir kviesta, kad priverstų tai padaryti. Tačiau kas įvyko lauke, jau už restorano durų, atvykus apsaugai, pašnekovės teigė nežinančios ir už tai neatsako.

Tačiau su dienraščiu bendravusi būsimoji nuotaka tvirtina, kad, apsaugai atvykus, su restoranu jau buvo atsiskaityta, kaip reikalauta. Apsaugininkams pasirodžius, bernvakario dalyviai jau sėdo į automobilius, tačiau paaiškėjo, kad su „antrosiomis pusėmis” sunkiai besutelpama. Teko kviesti taksi.

Pašnekovės teigimu, jos būsimasis vyras išlipo laukan iš automobilio, pamatęs, kad apsauga muša vieną jo bernvakario dalyvių. Pastarasis ir paguldytas tąnakt į KMUK.

Netrukus už neva per didelį smalsumą smogta ir bernvakario šeimininkui. Tokiomis aplinkybėmis, gulintis be sąmonės grindinio baloje jis vos nepervažiuotas ir iš šio sudėtingo santykių aiškinimosi arenos besprunkančio taksi.

Nors, pašnekovės teigimu, į incidento vietą buvo atvykę ir policijos pareigūnai, greičiausiai gavę pranešimą iš KMUK, Kauno policijos savaitgalio suvestinėse apie šį incidentą nėra nė žodžio.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.